"Δεν φταίω εγώ"!

23.01.2004
Τρία χρόνια μετρά η σχέση της με τον Τομ Κρουζ κι αφού έχει ακούσει τους πάντες να τις σούρνουνε τα χίλια μύρια, η Πενέλοπε Κρούζ αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.
Τρία χρόνια μετρά η σχέση της με τον Τομ Κρουζ κι αφού έχει ακούσει τους πάντες να τις σούρνουνε τα χίλια μύρια, η Πενέλοπε Κρούζ αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. "Δεν φταίω εγώ που χώρισε ο Τομ με την Κίντμαν" είπε η Ισπανίδα ηθοποιός και η ψυχή μας ανακουφίστηκε, έστω και καθυστερημένα. Είναι μεγάλη υπόθεση να ξέρεις, πως η Πενέλοπε δεν είναι αντροχωρίστρα. Την βλέπεις με άλλο μάτι.

Η Κρουζ, λοιπόν, είπε πως η σχέση της με τον Τομ ξεκίνησε, αμέσως μετά το χωρισμό του με τη Νικόλ, ενώ όσο διήρκησαν τα γυρίσματα της ταινίας, Vanilla Sky, (όπου και γνωρίστηκαν) ήσαν απλά δυο φίλοι, δυο γνωστοί. Μετά τους προέκυψε ο έρωτας, που κρατάει μέχρι τα τώρα. Επιπλέον, η Πενέλοπε πληροφορεί τον κόσμο πως δεν είναι του χαρακτήρα της να χωρίζει ζευγάρια, αφού δεν θέλει να της κάνουν το ίδιο. Η διάσημη ηθοποιός μίλησε και για τα κουτσομπολιά που κυκλοφορούσαν κάποτε για αυτήν και την ήθελαν να τα φτιάχνει με τους συμπρωταγωνιστές της.

Η "συμπρωταγωνιστομανιακή" με το όνομα ήταν η Ισπανίδα, αφού τις είχαν χρεώσει σχέση με όλους σχεδόν τους συμπρωταγωνιστές της, από τον Τζόνι Ντεπ μέχρι τον Ματ Ντέιμοντ και το Νίκολας Κέιτζ. Γι αυτούς, λοιπόν, είπε πως ήσαν μόνο φίλοι και τίποτε παραπάνω. Και πως κακώς πολύ κακώς της έβγαλαν το όνομα.

Άτιμοι δημοσιογράφοι....