Η νέα Ελεονώρα αρέσει στην Μενεγάκη!

22.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το πόσο μου αρέσει να ακούω την Ελεονώρα Μελέτη να αποκαλεί «κυρία» την Ελένη Μενεγάκη, δεν μπορείς να φανταστείς. Τρέχει ο σεβασμός από τα μπατζάκια της Ελεονώρας και αυτό δεν είναι καθόλου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το πόσο μου αρέσει να ακούω την Ελεονώρα Μελέτη να αποκαλεί «κυρία» την Ελένη Μενεγάκη, δεν μπορείς να φανταστείς. Τρέχει ο σεβασμός από τα μπατζάκια της Ελεονώρας και αυτό δεν είναι καθόλου μα καθόλου ειρωνικό. Γιατί, μπορεί κάποτε παλιά που η Μελέτη ήταν παρουσιάστρια του «Πρωινού καφέ» να πέταγε τις μπηχτές για την Ελένη λες και ήταν ρουκέτες, όμως, αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Εξάλλου, αν πιστέψουμε πόσο άσχημα πέρασε η Μελέτη την περίοδο εκείνη, ενώ την έβαζαν να κάνει πράγματα που δεν της άρεσαν (το μαλλί φράντζα και ντεκολτέ πρωινιάτικα) δεν αποκλείεται και οι δηλώσεις/σπόντες να ήταν κάτι τέτοιο. Τέλος πάντων, η Ελεονώρα πλέον μιλάει «με το σι και με το σας» για την κυρία Μενεγάκη, σε αντίθεση με τον Αρναούτογλου που τον αποκαλεί απλά Γρηγόρη.

Ωστόσο, οι εποχές έχουν γενικότερα αλλάξει και αυτό πιάνει και την Ελένη, η οποία αν και τα τελευταία τρία χρόνια δήλωνε ότι δεν έχει παρακολουθήσει την Ελεονώρα, τώρα λέει ότι της αρέσει περισσότερο σε αυτό που κάνει. Με μπέρδεψε. Πώς ξέρει ότι ήταν καλή, αφού δεν την έβλεπε; Τουλάχιστον, τώρα παραδέχεται ότι την παρακολουθεί στην πρωινή εκπομπή του Star, ενώ αποκαλύπτει ότι της αρέσει κιόλας. Προβλέπω χαρές και ευαγγέλια για την Μελέτη και να είσαι σίγουρος ότι αύριο όχι μόνο θα παίξει τις δηλώσεις της «βασίλισσας», αλλά δεν αποκλείεται να της κάνει μέχρι και αφιέρωμα. Τόσο καλά λόγια της είπε.