Η Δήμητρα στη δουλειά, ο Ανδρέας σπίτι!

04.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Χρέη... νοικοκυράς θα εκτελέσει τη φετινή χρονιά ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος θα καθίσει στο σπίτι και θα έχει ζεστό φαγάκι για την Δήμητρα Ρουμπέση, που θα γυρνά κατάκοπη από τη δουλειά.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Χρέη... νοικοκυράς θα εκτελέσει τη φετινή χρονιά ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος θα καθίσει στο σπίτι και θα έχει ζεστό φαγάκι για την Δήμητρα Ρουμπέση, που θα γυρνά κατάκοπη από τη δουλειά. Ναι, σωστά κατάλαβες. Φέτος, από την οικογένεια του Μικρούτσικου η Δήμητρα ήταν εκείνη που βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη, μετά την αποχώρηση του ζευγαριού από τον Alpha και συγκεκριμένα από την εκπομπή «Αυτός μας έλειπε».

Ο Ανδρέας μέχρι στιγμής δεν έχει βρει νέα τηλεοπτική στέγη και μέχρι να γίνει αυτό (αν γίνει δηλαδή) θα παραμείνει στην οικογενειακή στέγη τους, στην Κηφισιά. Εξάλλου... «ο καλός ο νοικοκύρης είναι δούλος και κύρης» και διόλου δεν πρέπει να αγχώνεται ο Μικρούτσικος γι αυτό. Ξέρεις που πηγαίνει η Δήμητρα; Στο Star και συγκεκριμένα στο πάνελ της Χριστίνας Λαμπίρη! Ουπς say it again. Με την Λαμπίρη κάποτε παλιά δεν ήταν που ο Ανδρέας σφάζονταν σαν τα κοκόρια;

Ε, αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν και τώρα που η Χριστίνα έψαχνε νέα πρόσωπα για να στελεχώσει το πάνελ της, σκέφτηκε την Ρουμπέση. Τώρα αν κολλάει και πολύ η Δήμητρα, θα σε γελάσω. Αλλά, εδώ κολλάει η Σούζαν Άσμπι που είναι γυμνάστρια. Από το πάνελ της Λαμπίρη έφυγαν σχεδόν όλοι (εκτός από τον Θοδωρή Ρακιντζή), ενώ τα νέα πρόσωπα είναι ακόμη η Νανά Καραγιάννη (που πέρυσι με τη νευρική ανορεξία της μας έκανε να κατεβάζουμε όλο το ψυγείο) και η Έλσα Τόλη, γνωστή ως πολύ πρώην αγαπημένη του Θοδωρή Ζαγοράκη!