"Η εκδίκηση της κυτταρίτιδας"!

05.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ποιο ήταν το πρότυπο μέχρι σήμερα στην πρωινή ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης; Παρουσιάστρια ξανθιά (κατά προτίμηση σαραντάρι οξυζενέ) με μπλε μάτια, μεγάλα στήθη, κορμί λαμπάδα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ποιο ήταν το πρότυπο μέχρι σήμερα στην πρωινή ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης; Παρουσιάστρια ξανθιά (κατά προτίμηση σαραντάρι οξυζενέ) με μπλε μάτια, μεγάλα στήθη, κορμί λαμπάδα (ή καυτές καμπύλες), κοιλιά - πλάκα τα γαλόνια και να μην υπάρχει ίχνος κυτταρίτιδας στα πόδια, που καθημερινά εκτίθενται στο γυαλί με τις κοντές φούστες ή τα αέρινα φορέματα. Να τις βλέπουμε εμείς οι έρμες οι τηλεθεάτριες και να μας πιάνει μία μελαγχολία, που ο Θεός όταν μας «έφτιαχνε» είχε στερηθεί από έμπνευση. Ή είχε πολλά μα πολλά νεύρα!

Αυτά, όμως, μέχρι πέρυσι. Από φέτος τα πράγματα αλλάζουν και η απλή τηλεθεάτρια βρήκε τον τρόπο να «εκδικηθεί» τις παρουσιάστριες - Bibibo που μας είχαν επιβάλλει όλα αυτά τα χρόνια. Κι ας είναι καλά γι αυτό, η Κατερίνα Ζαρίφη. Πως είναι η Ελένη Μενεγάκη και η Μαριέττα Χρουσαλά ένα πράγμα; Ε καμία σχέση με αυτό. Η μελαχρινή Κατερίνα με τα πάχη της, τα κάλλη της έρχεται να... ανατρέψει το σκηνικό κι εμείς τη στηρίζουμε φανατικά.

Και πως να μην το κάνουμε άλλωστε; Ειδικά, όταν την ακούμε να λέει πως κάποιος πρέπει να στηρίξει την κυτταρίτιδα σε αυτή τη χώρα! Μαζί της είμαστε, εμείς και η κυτταρίτιδα μας. Άσε, που στο πρόσωπο της Κατερίνας βλέπουμε και την... εκδίκηση της μελαχρινής! Όλο ξανθό, ξανθό. Να έρθει το μελαχρινό να δουν τι θα πάθουνε. Αμ πως.