Η Ζαρίφη μιλάει για την Ελένη!

04.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Εμείς γι’ αλλού κινήσαμε κι αλλού η ζωή μας πάει» συμβαίνει ένα πράγμα με την Κατερίνα Ζαρίφη και το Νίκο Μουτσινά, οι οποίοι άλλα σχέδια είχαν, τον «Πρωινό Καφέ» τελικά θα παρουσιάσουν.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Εμείς γι’ αλλού κινήσαμε κι αλλού η ζωή μας πάει» συμβαίνει ένα πράγμα με την Κατερίνα Ζαρίφη και το Νίκο Μουτσινά, οι οποίοι άλλα σχέδια είχαν, τον «Πρωινό Καφέ» τελικά θα παρουσιάσουν. Ειδικά, τη Ζαρίφη η ζωή την πήγε... αλλού γι’ αλλού. Το λέει, άλλωστε και η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό "Hello" όπου μιλάει κυρίως για την Ελένη Μενεγάκη.

Η Κατερίνα δεν μας αποκάλυψε αν εξακολουθεί να έχει φιλικές σχέσεις με την Ελένη, αλλά μεταξύ μας δεν θέλει πολύ για να καταλάβεις ότι οι δυο τους έχουν πολύ καιρό να τα πουν. Και μία άλφα πικρία πρέπει να υπάρχει. Αλλά φταίει η Κατερίνα σε αυτό; Είπαμε, η ζωή τα φταίει. Εξάλλου, εκείνη όταν έφυγε από τον «Καφέ» της Μενεγάκη είχε σκοπό να γίνει ηθοποιός και με τον ΑΝΤ1 αρχικά συζητούσαν για τη συμμετοχή της σε κάποιο από τα σήριαλ.

Ωστόσο, στα μέσα Ιουλίου της ήρθε η πρόταση - μετά από εισήγηση του Νίκου Μουτσινά - να παρουσιάσουν μαζί τον «Πρωινό Καφέ». Λίγο η πρόκληση, λίγο ότι η Κατερίνα είναι της «γενιάς των 700 ευρώ» δεν ήθελε και πολύ για να πει το ναι. Η ίδια δε θεωρεί ότι κορόιδεψε την Ελένη, ούτε βλέπει τον εαυτό της ως αντίπαλο. Μάλιστα, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για εκείνη κα αναγνωρίζει ότι εξαιτίας της βγήκε στην τηλεόραση. Άσε, που το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον «Πρωινό Καφέ» το συζήτησε με τον Γιάννη Λάτσιο, σύζυγο της Ελένης. Πάντως, έχω να πω ότι αν ήμουν Μενεγάκη, διαβάζοντας τη συνέντευξη της Κατερίνας μόνο συγκίνηση θα ένιωθα. Μη σου πω ότι θα της έστελνα και μία ανθοδέσμη στην πρεμιέρα. Σνιφ, σνιφ.