Η Μελέτη απέναντι σε Παπαδάκη - Αυτιά!

03.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Είπαν στην Ελεονώρα Μελέτη να επιστρέψει στην ενημέρωση και αυτή... το παράκανε». Η πάλαι ποτέ «πριγκίπισσα του Αμαρουσίου» πήγε στο Star κι έγινε μία «εργάτρια της ενημέρωσης»!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Είπαν στην Ελεονώρα Μελέτη να επιστρέψει στην ενημέρωση και αυτή... το παράκανε». Η πάλαι ποτέ «πριγκίπισσα του Αμαρουσίου» πήγε στο Star κι έγινε μία «εργάτρια της ενημέρωσης»! Kι αν σε πιάνει μια μελαγχολία σκεπτόμενος ότι στην περίπτωση της ισχύει το... «περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις», δεν θα πρέπει. Η Ελεονώρα έπεσε από το θρόνο της, αλλά παραμένει ευτυχισμένη.

Οι τίτλοι και οι κορώνες δεν ήταν ποτέ όνειρο και απωθημένο της. Το κορίτσι δημοσιογράφος είναι και τώρα θα μπορέσει να υπηρετήσει το επάγγελμα της. Ούτε καφέδες θα σερβίρει, ούτε απορίες «Ελένης Μενεγάκη» θα εκφράζει. Τίποτε. Θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στον ενημερωτικό τομέα. Και πού καλύτερα από το Star για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της; Κι εκεί στο κανάλι, μάλλον, θα είδαν την όρεξη της για δουλειά και είπαν να της δώσουν ότι «ορφάνεψε» από παρουσιαστές.

Έτσι, η Ελεονώρα θα παρουσιάζει κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο τα δελτία του σταθμού, στη θέση του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος φέτος είπε να αφήσει την... ενημέρωση και να πιάσει την ψυχαγωγία. Τις καθημερινές, δε, η Μελέτη θα είναι στην πρωινή εκπομπή (εκείνη της Έμυς Λιβανίου) και θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια, αφού ο Αντώνης Κοκκορίκος αποχώρησε με... δόξες και τιμές. Η Μελίνα Κόκκορη θα είναι στο πάνελ, μαζί με την (δικιά μας) Κατιάνα Μαντζαρίδου, τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, τον Βαγγέλη Γκούμα και άλλους. Με αυτά και με άλλα, η Ελεονώρα θα έχει τέσσερα ρεπό τον μήνα. Πάλι, καλά, που πρόλαβε και γνώρισε τον Γιάννη της, διότι πού χρόνος για εξόδους; Όχι, τίποτε άλλο. Θα την χάσουν και τα μπουζούκια.