Τρέμε Μαντόνα... έρχεται η Τζούλια!

03.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τρελή χαρά είχαν πάρει τα αρσενικά του τόπου με τα δημοσιεύματα του καλοκαιριού, που ήθελαν την Τζούλια Αλεξανδράτου και την Σάσα Μπάστα να εμφανίζονται τον χειμώνα στην ίδια πίστα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τρελή χαρά είχαν πάρει τα αρσενικά του τόπου με τα δημοσιεύματα του καλοκαιριού, που ήθελαν την Τζούλια Αλεξανδράτου και την Σάσα Μπάστα να εμφανίζονται τον χειμώνα στην ίδια πίστα. Η ιδέα Σάσα να κατεβαίνει, Τζούλια να ανεβαίνει στην πίστα, τους έφθανε για να περιμένουν με αγωνία την έναρξη του προγράμματος. Δυστυχώς, όμως, γι αυτούς η ιδέα ήταν πολύ καλή για να βγει στο τέλος αληθινή κι έτσι η συνύπαρξη των δύο κοριτσιών δεν θα γίνει. Τουλάχιστον για φέτος.

Ευτυχώς, όμως, γι αυτούς η Τζούλια θα παραμείνει στο σχήμα του «Καραμέλα» και υπόσχεται στα αρσενικά να μη φύγουν παραπονεμένα από το μαγαζί. Το κορίτσι έχει μεγάλα σχέδια για την εμφάνιση της στα μπουζούκια και όπως λέει μόνο... μπουζούκια δεν θα θυμίζει. Show αλά Μαντόνα σκοπεύει να κάνει και καμία σχέση δεν θα έχει το πρόγραμμα της με αυτό που έχουμε συνηθίσει.

Εξάλλου, η Τζούλια το είπε καθαρά: «Δεν θα είμαι ακόμη μία κοπέλα που τραγουδάει». Της είπε κανείς ότι τη βλέπουμε σαν μία κοπέλα που... τραγουδάει; Αν θέλουμε να ακούσουμε μια τραγουδίστρια, πάμε στην Γαλάνη! Πάντως, η Αλεξανδράτου έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, γι αυτό κι έχει εξαφανιστεί από τις κοσμικές και όχι μόνο στήλες. Άσε, που πια είναι και μία... αρραβωνιάρα!