"Καρφιά" Μουτσινά για Γρηγόρη!

03.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την πρώτη του συνέντευξη λίγο πριν ξεκινήσει ο «Πρωινός Καφές» δίνει ο Νίκος Μουτσινάς κι όπως καταλαβαίνεις, τη συζήτηση μονοπώλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Γιατί, περίμενες κάτι διαφορετικό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την πρώτη του συνέντευξη λίγο πριν ξεκινήσει ο «Πρωινός Καφές» δίνει ο Νίκος Μουτσινάς κι όπως καταλαβαίνεις, τη συζήτηση μονοπώλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Γιατί, περίμενες κάτι διαφορετικό εσύ; Το τι καρφιά - μη σου πω και ταβανόπροκες - εκτοξεύτηκαν, περιττό να σου περιγράψω. Σβντιν, σβντιν. Διάβαζα τη συνέντευξη και δεν ήξερα από πού να φυλαχθώ.

Πέρυσι τέτοιο καιρό ήταν ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η Τάνια Ιακωβίδου που μιλούσαν με παράπονο για τον Γρηγόρη και φέτος ο Μουτσινάς, ο οποίος με σύμμαχο το χιούμορ, πέταξε τις σπόντες του για τον πρώην συνεργάτη του. Ο Νίκος ξεκαθάρισε πως με τον «Αρνι» δεν έχουν καθόλου σχέσεις, ενώ η τελευταία φορά που μίλησαν ήταν στο τέλος της εκπομπής, «Όμορφος κόσμος». Έκτοτε, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση, ενώ δε νιώθει ενοχές που δεν ενημέρωσε τον Γρηγόρη για τα τηλεοπτικά του σχέδια. Ούτε τύψεις νιώθει, επειδή έλεγε ότι ποτέ δεν θα βρεθεί απέναντι του.

Αυτό ως γνωστό, είναι το παράπονο του Γρηγόρη, αλλά ο Μουτσινάς δεν το καταλαβαίνει. Όταν συμφώνησε για τον «Πρωινό Καφέ» ήταν άνεργος, ενώ στην αρχή με τον ΑΝΤ1 συζητούσε για βραδινό σόου. Στην πορεία προέκυψε ο «Καφές» κι αν ο Γρηγόρης δεν έμαθε τις νέες εξελίξεις ήταν γιατί ποτέ δεν τον πήρε ένα τηλέφωνο. «Ο Γρηγόρης μόνο με τα τηλεοπτικά τηλεφωνά τα πάει καλά» λέει ο Μουτσινάς και αποκαλύπτει ότι και η Σίσσυ Χρηστίδου έχει το ίδιο παράπονο από τον πρώην συνεργάτη τους.

Όσο για τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν σε κόντρα όλο το χειμώνα, ο Μουτσινάς τα διαψεύδει λέγοντας πως είχαν καλές σχέσεις. «Τώρα αν ο Γρηγόρης έλεγε ψέματα σε συνεντεύξεις ότι δεν έχει πρόβλημα μαζί μου, είναι άλλο θέμα» λέει κι εσύ φυλάξου από τις ταβανόπροκες που εκτοξεύονται. Αναφέρθηκε και στη δήλωση του Αρναούτογλου, όταν η εκπομπή δεν πήγαινε καλά σε νούμερα, που είχε πει ότι σκέφτεται να αλλάξει ακόμη και συμπαρουσιαστή, λέγοντας πως δεν αποκλείει αν δεν τους «έβγαιναν» τα τηλέφωνα, να το έκανε. Εξάλλου... «αυτός ήταν το αφεντικό». Ουπς.