"Τσακωμένος" με τα τηλέφωνα ο Γρηγόρης!

03.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, το αποφάσισα: ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει πρόβλημα με τα τηλέφωνα. Δεν εξηγείται διαφορετικά, να βγαίνει ο ένας μετά τον άλλον πρώην συνάδελφο του και να λέει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, το αποφάσισα: ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει πρόβλημα με τα τηλέφωνα. Δεν εξηγείται διαφορετικά, να βγαίνει ο ένας μετά τον άλλον πρώην συνάδελφο του και να λέει ότι το «καλό παιδί» της τηλεόρασης με το που τελειώνει η συνεργασία τους, σταματάει και κάθε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους. Το είπε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, το είπε η Τάνια Ιακωβίδου, το λέει τώρα και ο Νίκος Μουτσινάς.... Ο Γρηγόρης δεν τους έχει πάρει ούτε ένα τηλέφωνο.

Α πα πα. Ο χειρότερος πελάτης του ΟΤΕ είναι ο Αρναούτογλου. Και μετά λένε γιατί έχει πρόβλημα η επιχείρηση. Αν δε σηκώνει το ακουστικό ο κάθε Γρηγόρης να πάρει ένα αστικό τηλέφωνο; Οι πρώην συνεργάτες του το έχουν παράπονο που ο «Αρνι» τους ξεχνάει έτσι απλά. Ο, δε, Νίκος Μουτσινάς ακόμη περισσότερο κι αυτό το καταλαβαίνεις άμα διαβάσεις την πρώτη συνέντευξη που έδωσε πριν ξεκινήσει ο «Πρωινός Καφές» για λογαριασμό του ΟΚ. Νεύρα, πολλά νεύρα έχει και για το λόγο αυτό σου λέει δεν ενημέρωσε τον Γρηγόρη ότι πρόκειται να αναλάβει τον «Καφέ». Και το έμαθε το πρώην.... αφεντικούλη από τα περιοδικά.

«Γιατί κύριος να σε ενημερώσω» σκέφτεται ο Μουτσινάς. «Με πήρες τηλέφωνο να ρωτήσεις τι θα κάνω»; Χμ. Ψιλό- μπερδεύτηκα. Άντε ο Γρηγόρης δεν τον πήρε τηλέφωνο, γιατί είναι τσακωμένος με τη συσκευή. Αυτός γιατί δεν τον πήρε να τον ενημερώσει για τα πλάνα του; Και σ εαυτό το θέμα, ο Μουτσινάς λέει ότι ενημέρωσε τους ανθρώπους του Mega και μόνο, διότι ο Αρναούτογλου ήταν εξαφανισμένος. Ούτε ένα τηλέφωνο δεν πήρε. Τι να πω. Καλά, κάνουν οι Ινδιάνοι που έχουν μείνει στον... καπνό. Ούτε τηλέφωνα, ούτε παρεξηγήσεις του τύπου: «σε πήρα, δεν με πήρες».