Η Μενεγάκη βαφτίζει την κόρη της!

03.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Παιδεύτηκε τα μάλα η Ελένη Μενεγάκη μέχρι να καταλήξει στο όνομα που θα δώσει στη δεύτερη κόρη της. Άνοιξε καζαμίες, διάβασε τα εορτολόγια, μέχρι που ζήτησε από τους τηλεθεατές του «Καφέ»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Παιδεύτηκε τα μάλα η Ελένη Μενεγάκη μέχρι να καταλήξει στο όνομα που θα δώσει στη δεύτερη κόρη της. Άνοιξε καζαμίες, διάβασε τα εορτολόγια, μέχρι που ζήτησε από τους τηλεθεατές του «Καφέ» να βοηθήσουν και να προτείνουν κι εκείνοι όνομα. Τελικά, μετά από πολύ βάσανο κατέληξε στο... Βαλέρια! Χμ, ωραιότατο όνομα, ενώ συνεχίζει να δίνει ψιλό-σπάνια ονόματα στην κόρες της καθώς την πρωτότοκη τη λένε Λάουρα.

Η βάφτιση της μικρής θα γίνει τέλη Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στις 28 του μήνα και η Ελένη έχει καταφέρει να ετοιμάσει τις περισσότερες λεπτομέρειες. Με το που επέστρεψε από τη Μύκονο, ξεκίνησε τις ετοιμασίες της βάφτισης, ενώ συγχρόνως πηγαίνει και στις συσκέψεις της εκπομπής, που θα ξεκινήσει την ίδια περίοδο.

Νονά της μικρής θα είναι η Τζένη Μπαλατσινού, στενή φίλη της Ελένης τα τελευταία χρόνια. Η βάφτιση θα γίνει στο εκκλησάκι του Island, ενώ η Μενεγάκη όπως στις προηγούμενες βαφτίσεις των παιδιών της, έτσι και σε αυτή, θα έχει καλεσμένους κι αρκετούς διάσημους φίλους της, όπως η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου και η Νατάσσα Θεοδωρίδου. Αλήθεια, θα είναι και ο Ανδρέας Φουστάνος εκεί; Γιατί, στη βάφτιση της Λάουρας έλειπε η Νατάσσα κι έτσι δεν έγινε η... συνάντηση κορυφής των δύο πρώην.