Ξανά μαζί Αραβανή - Φραγκολιάς!

02.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ακόμα και τους ίδιους τους εαυτούς τους διέψευσαν η Ευαγγελία Αραβανή και ο Κώστας Φραγκολιάς, οι οποίοι τα ξαναβρήκαν πιο σύντομα απ’ ότι θα υπολόγιζαν και οι ίδιοι.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ακόμα και τους ίδιους τους εαυτούς τους διέψευσαν η Ευαγγελία Αραβανή και ο Κώστας Φραγκολιάς, οι οποίοι τα ξαναβρήκαν πιο σύντομα απ’ ότι θα υπολόγιζαν και οι ίδιοι. Το «εμείς μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε» ζευγάρι είναι και πάλι μαζί - οι ίδιοι δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση(;) - και για του λόγου το αληθές, πήγαν μαζί σε πάρτι στην πρωτεύουσα. Αν δεν κάνω λάθος, είχε γενέθλια κάποιο μοντέλο.

Αραβανή και Φραγκολιάς άμα είδαν το φακό να στρέφεται προς αυτούς, έδειξαν μία ενόχληση, αλλά γρήγορα την ξεπέρασαν, αφού σύμφωνα με άλλους θαμώνες, οι δυο τους έδειχναν καλά όλο το βράδυ. Αυτή είναι αγάπη. Όλο πείσματα, νοστιμάδες, χωρισμούς κι επανασυνδέσεις, που εμάς σίγουρα μας έχουν κουράσει, αλλά αυτών το αυτί μήτε που ιδρώνει.

Και να φανταστείς ότι την περασμένη εβδομάδα που βρίσκονταν στη Μύκονο, ούτε βλέμματα δεν αντάλλαζαν μεταξύ τους. Βρέθηκαν στην ίδια παραλία, σε απόσταση λίγων μέτρων και το έπαιζαν... Κινέζοι. «Φραγκολιάς who» και «Αραβανή who» ήταν ένα πράγμα. Τώρα, πότε τα μιλήσανε, τα συμφωνήσανε και τα ξαναβρήκανε, θα σε γελάσω. Θες στο πλοίο της γραμμής, έξω στο κατάστρωμα;