Η Κοκκίνου αφιέρωσε στον... Αλέξανδρό της!

02.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μικρόφωνο έπιασε και πάλι μετά από αρκετούς μήνες η Έλλη Κοκκίνου και περιττό να σου πω ότι η χαρά της ήτο τεράστια. Η αοιδός που είχε σταματήσει τις εμφανίσεις της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μικρόφωνο έπιασε και πάλι μετά από αρκετούς μήνες η Έλλη Κοκκίνου και περιττό να σου πω ότι η χαρά της ήτο τεράστια. Η αοιδός που είχε σταματήσει τις εμφανίσεις της λόγω της γέννησης του γιου της, επανήλθε στην ενεργό δράση με μία συναυλία στην Κοζάνη. Και ήτο πολύ πετυχημένη η συναυλία, μπορώ να σου πω, αφού μάζεψε γύρω στους εφτά με οκτώ χιλιάδες θαυμαστές της Έλλης.

Η συναυλία έγινε το περασμένο Σάββατο, ανήμερα του Αγίου Αλεξάνδρου και η Κοκκίνου βρήκε την ευκαιρία να αφιερώσει το «Με ένα φιλί με έχεις στείλει» στον... Αλέξανδρό της, ενώ του ευχήθηκε «χρόνια πολλά». Χμ. Κες και σε... «Αλέξανδρος»; Γιατί, τον σύζυγό της τον λένε... Παναγιώτη. Παναγιώτη Βασιλειάδη. Άσε, που ήταν «παρών» στη συναυλία και άκουσε την αφιέρωση με μεγάλη συγκίνηση.

Λοιπόν, το παίρνει το ποτάμι. Αλέξανδρος είναι ο γιος της Έλλης και αυτό είναι το όνομα που θα του δώσουν οι γονείς του. Τη μέρα της συναυλίας ο μπέμπης «γιόρταζε» και η μητέρα του δεν ξέχασε να του αφιερώσει συγκινημένη, ενώ δήλωσε πως ο μικρός της έχει πάρει τα μυαλά. Μάλιστα, μητέρα και γιος έκαναν τις πρώτες τους διακοπές το καλοκαίρι στο Πόρτο Χέλι. Η Κοκκίνου έχει ακόμη μία συναυλία στην Πάτρα, ενώ ακόμη δεν έχει βρει σχήμα για το χειμώνα μετά το ναυάγιο της συνεργασίας με το Νότη Σφακιανάκη.