Τα "καρφιά" της Ελεονώρας για τον ΑΝΤ1!

02.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Πανηγυρική» είσοδο στην οικογένεια του Star έκανε η Ελεονώρα Μελέτη και η πρώην παρουσιάστρια είπε να επιβεβαιώσει και η ίδια τη συνεργασία της με το κανάλι με ένα δελτίο Τύπου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Πανηγυρική» είσοδο στην οικογένεια του Star έκανε η Ελεονώρα Μελέτη και η πρώην παρουσιάστρια είπε να επιβεβαιώσει και η ίδια τη συνεργασία της με το κανάλι με ένα δελτίο Τύπου. Παλ μαλ. Η Ελεονώρα έχει χαρά που το Star την υποδέχτηκε με δόξες και τιμές στη «στέγη» του - κι ας της τα έσουρναν κάποτε επί καθημερινής βάσης - και θέλησε να ευχαριστήσει τη νέα της «οικογένεια».

Φευ, όμως, η Μελέτη στην προκειμένη περίπτωση το έκανε, όπως η γκόμενα που βρίσκει νέο αγαπημένο και βγάζει σκάρτο τον πρώην. Όχι ευθέως, αλλά με τον πλάγιο τρόπο. Ξέρεις εσύ. Έτσι, στην ανακοίνωση της δηλώνει πολύ χαρούμενη που πηγαίνει σε ένα «υγιές» κανάλι. Ουπς. Δηλαδή, το προηγούμενο που ήταν, ο ΑΝΤ1, ήταν... άρρωστος; Κι αν ναι, από τι έπασχε; Επίσης, δήλωσε ενθουσιασμένη που συνεργάζεται με ένα νεανικό κανάλι, όπως το Star. Μάλιστα. Δεν είχα ποτέ αμφιβολία ότι ο ΑΝΤ1 τα έχει τα χρονάκια του, αλλά τα κρύβει η «Βουγιούκλω».

Η Ελεονώρα, αφού πέταξε τις σποντίτσες της για την πρώην «οικογένεια» της, αναφέρθηκε στο ρόλο που θα αναλάβει στο Star. Η απασχόληση της θα είναι καθαρά δημοσιογραφική και χαίρεται γι αυτό, διότι η κοπέλα είναι δημοσιογράφος και τα τελευταία χρόνια της είχε λείψει. Μάλιστα. Ρωτώ τώρα εγώ η ανίδεη: «Ποιο είναι πιο ψυχαγωγικό, το δελτίο του Star ή ο Πρωινός Καφές»; Γιατί και με το ένα και με το άλλο, την ίδια ανάλαφρη διάθεση έχω η ταλαίπωρη τηλεθεάτρια. Εκτός κι αν η Μελέτη αναφέρεται στην ενημερωτική εκπομπή που θα παρουσιάσει στο κανάλι, που ακόμη, όμως, δεν έχει διευκρινιστεί ποια θα είναι. Αλλά και πάλι, πόση διαφορά μπορεί να έχει με τον «Καφέ»; Μήπως ότι δεν θα έχει τη... Λίτσα Πατέρα;