Ο Μαρτάκης ντύνεται... ναυτάκι!

02.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Περπατώ στο δάσος κι ακούω φωνές... 365 και σήμερα είναι πολλές»; Μπααα. Τίποτα δεν είναι. Ένας χρόνος είναι και θα περάσει νερό για τον Κώστα Μαρτάκη. Ναι, καλά κατάλαβες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Περπατώ στο δάσος κι ακούω φωνές... 365 και σήμερα είναι πολλές»; Μπααα. Τίποτα δεν είναι. Ένας χρόνος είναι και θα περάσει νερό για τον Κώστα Μαρτάκη. Ναι, καλά κατάλαβες. Ο Κωστάκης την Τετάρτη το πρωί θα μπει για να υπηρετήσει τη «μαμά Πατρίδα» από το... πόστο του ναύτη! Τα ψέματα τελείωσαν, η ώρα για να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ήρθε και ο Μαρτάκης εγκαταλείπει τη θαλαμηγό της Μαριάννας Λάτση (και την παρέα της, Εριέττας) για να «επιβιβαστεί» σε φρεγάτα του ναυτικού.

«Ναυτάκι» που λες ο Κώστας και ο ενθουσιασμός του που θα βάλει τη στολή είναι μεγάλος. Κι ας πηγαίνει πίσω το επαγγελματικό του πρόγραμμα, αφού εξαιτίας της θητείας κάποιες δουλειές θα ακυρωθούν. Κι αν κλαίνε τα κορίτσια στην Ελλάδα, που θα χάσουν για εννέα μήνες τον αοιδό, στις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ να δεις τι γίνεται. Μαύρα τα έχουν βάψει τα κορίτσια σε Ρωσία, Λευκορωσία, Ουκρανία και λοιπές χώρες, που ο Κώστας ακύρωσε τις εμφανίσεις του εκεί.

Πώς θα περάσουν έναν ολόκληρο χειμώνα χωρίς να τους επισκεφθεί έστω μία φορά; Και πώς θα τα βγάλει πέρα η Γιουροβίζιον χωρίς τη συμμετοχή του; Γιατί, λόγω ναυτικού πολύ δύσκολα ο αοιδός θα μπορέσει να πάρει μέρος στο διαγωνισμός, ενώ το όνομά του είχε ακουστεί ανάμεσα στους υποψήφιους για να εκπροσωπήσει την Κύπρο. Άστα. Μεγάλη στεναχώρια. Αλλά, είπαμε. Κουράγιο. Ένας χρόνος είναι, θα περάσει.