Ποιο Πρωινό; Υπάρχουν χειρότερες στιγμές στην τιβί [vds-σκληρές εικόνες]

06.10.2015
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ο κακός χαμός, σου λέει, έγινε με τις κριτικές που δέχθηκαν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας για την πανηγυριώτικη έναρξη του Πρωινού. Τα γλέντια, οι χοροί, και γενικά το κιτς σκηνικό δεν άρεσε στην πλειοψηφία.

Κι έκαναν λόγο για την πιο... ντροπιαστική στιγμή της τηλεόρασης, για την χειρότερη στιγμή και άλλα τέτοια, που είμαι σίγουρη ότι έκοψαν τα φτερά της Φαίης της Σκορδά. Γιατί βλέπεις, αυτή και η Αργυρώ η Μπαρμπαρίγου είχαν πάρει σοβαρά το ρόλο της τραγουδίστριας.

Αλλα εγώ θέλω να είμαι δίκαιη. Η έναρξη ήταν η χειρότερη στιγμή για τη μουσική! Με τέτοια ηχορύπανση και τόσα φάλτσα. Αν και η μουσική είναι μαθημένη με τέτοιες στιγμές, αφού ακόμη και επαγγελματίες, τραγουδούν χειρότερα και από Φαίη και από Μαρία Ηλιάκη.

Για την τηλεόραση, διαφωνώ. Η έναρξη του Πρωινού δεν είναι η χειρότερη στιγμή της τιβί. Έχουν υπάρξει και χειρότερες και πιο κιτς, πίστεψε με. Θυμήσου λίγο τις ενάρξεις που έκαναν κάθε πρωί στην εκπομπή της Μαριέττας Χρουσαλά στο Alter. Κι αν δεν θυμάσαι, σου έχω βιντεάκια για να θυμηθείς. Με εικόνες σκληρές!

Να βλέπεις τη νυν κυρία Πατίτσα (την Χρουσαλά ντε) να τραγουδάει, να χορεύει και να κάνει ναζάκια με τον Τάσο Ρούσσο (μεγάλη μορφή και στυλίστας) και να λες ότι το ροζ σκουφάκι της πεθεράς Μαριγώς στην παραλία δε φτουράει μία στην κιτς αισθητική!

Ή να βλέπεις τον Πρόδρομο και την υπόλοιπη παρέα και να σταυροκοπίεσαι. Μα έζησε η ελληνική τηλεόραση τέτοιες στιγμές; Κι επέζησε ο τηλεθεατής; Μα τι βλέπαμε Θεέ μου. Ξαναβλέπω τα επίμαχα βιντεάκια και νιώθω σαν κατσαρίδα που επέζησε από πυρηνικό πόλεμο!

Και κάπου εκεί, να σου στο πλάνο να χορεύει και να γκαρίζει η Ελεάννα Τρυφίδου. Ναι ντε. Η αρχισυντάκτρια του Πρωινού. Βρε λες δικιά της να ήταν η ιδέα για το κιτς θέαμα της πρεμιέρας; Γιατί και πέρυσι πάλι έτσι ξεκίνησαν, με το Χάλι γκάλι, που ως αποτέλεσμα ήταν σκέτο... χάλι.

Δες τα βίντεο με ενάρξεις της Χρουσαλά. Σε προειδοποιώ: ακολουθούν σκληρές εικόνες!