«Flashdance» και J.Lo την είδε φέτος η Σπυροπούλου στο... ατελείωτο τρέιλερ [vds]

05.10.2015
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Δε μας λυπούνται εκεί στον Alpha για να μας σέρβιραν τρέιλερ, το οποίο το λιγότερο αδιάβαστους μπορούσε να μας στείλει, το περισσότερο με καρδιακό στο νοσοκομείο κι όχι τίποτα άλλο, κρίμα τα νιάτα και την ομορφιά μου(Πες με ψωνάρα, δεν πειράζει, με έχουν πει και χειρότερα).

Η λατρεμένη του σταθμού, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλει να μας αποδείξει ότι είναι πολύπλευρο ταλέντο; Μάλλον ναι. Αλλιώς δεν εξηγείται. Μπορεί πέρσι να χοροπηδούσε στο τραμπολίνο, αλλά φαίνεται το καλό μας το φύλαγε για φέτος.

Την είδε Τζένιφερ Μπιλς από το «Flashdance» (ή και J.Lo από το βιντεοκλίπ της «I am Glad») και μας δείχνει τις χορευτικές της ικανότητες στο ατελείωτο (με το συμπάθειο) φετινό τρέιλερ για το «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου».

Φόρεσε το μαύρο κορμάκι για να δούμε τους καρπούς του γυμναστηρίου, έκανε το μαλλί μπούκλα, έβαλε το δίσκο στο πικαπ κι άρχισε τις σβούρες «on the dance floor» όπως θα έλεγε κι η «συνάδελφος» J.Lo.

Το ρόλο της κριτικής επιτροπής έχουν αναλάβει οι συνεργάτες της Παύλος Σταματόπουλος, Πέτρος Κουσουλός, Χριστόφορος Πέσκιας, Φλορίντα Πετρουτσέλι, Νάνσυ Παραδεισάνου και Στέφανος Μιλάτος.

Και επειδή είμαι καλός άνθρωπος και δε θέλω να βγάλω το φτυάρι δευτεριάτικο, απορία: Να ελπίζω ότι η Κωνσταντίνα κάνει όλες τις δύσκολες φιγούρες άρα να της βγάλω το καπέλο ή επιστρατεύθηκε ντουμπλίρ;

Εάν δε με πιστεύεις, ιδού και το βίντεο- ντοκουμέντο…