Πρωινό: Έκαναν έναρξη για τα... πανηγύρια! (στην κυριολεξία)

05.10.2015
Αγαπημένε μου, Και ναι το Πρωινό επέστρεψε και δεν ξέρω αν εσύ το είχες αγωνία και λαχτάρα, αλλά οι συνετελεστές της εκπομπής την έχουν μεγάλη τη χαρά που επέστρεψαν στο πόστο τους. Δεν πά να καίγεται ο κόσμος; Δεν πα στο κανάλι τους να περνούν δύσκολες εποχές με απολύσεις και μειώσεις;

Δεν πα να αποχώρησε από το κανάλι ο "διευθυντής της καρδιάς τους", ο Γιάννης ο Λάτσιος; Οι χαρές και τα πανηγύρια για τη μεγάλη επιστροφή καλά κρατούν και δεν επηρρεάζονται από τίποτα. Μάλιστα, φέτος τού έδωσαν και κατάλαβαν στην έναρξη, αφού στην κυριολεξία ήταν για τα... πανηγύρια!

Ή καλύτερα για τα... σκυλάδικα! Γιατί μπορεί πέρυσι να το έριξαν στο μιούζικαλ, φέτος είπαν να το ρίξουν στα μπουζούκια. Ναι αυτά που τα ακούει ο Γιώργος ο Λιάγκας και βγάζει σπυράκια, αλλά στην έναρξη τα τίμησε - και τα τραγούδησε - δεόντως.

Ω ναι. Η ιδέα ήταν αυτή: όλοι οι συντελεστές μπήκαν ξεχωριστά στο πλατό τραγουδώντας ο καθένας κι από ένα γνωστό τραγούδι, με αλλαγμένους τους στίχους, που ήταν προασαρμοσμένοι στους ίδιους. Και αυτό είχε πλάκα.

Αν εξαιρέσεις την κακοφωνία όλων. Μιλάμε για ΤΗΝ ηχορύπανση πρωινιάτικα. Και ασε τον Λιάγκα να μας λέει μετά ότι επίτηδες τραγούδησαν τόσο φάλτσα. Φιλάς σταυρό Γιώργο μας;

Εντάξει, μη στάξω χολή, είχε και την πλάκα του το όλο σκηνικό. Ειδικά, όταν βλέπεις (δυστυχώς και ακούς) την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να τραγουδά Σάκη Ρουβά "Μακαρόνια με κιμά" και να είναι μες στο νάζι και το σκέρτσο!

Ή να βλέπεις, τον Άρη τον Καβατζίκη να τραγουδά Αντώνη Ρέμο και να κοπανιέται λες και είναι... ποπ σταρ!

Αμ η Λίτσα η Πατέρα; Μα μηδέν σεβασμός στην παλιά; Να τη βάλουν να τραγουδά για τον Δία και τους πλανήτες;

Αλλά θα μου πεις, εδώ έβαλαν τον Αλερτά, αυτόν που έχει προσόντα... Φεράρι, να τραγουδά και να κοπανιέται με την υπόλοιπη boy band, Άρη Καβατζίκη και Θέμη Γεωργαντά. Εδώ, πάει το.... θα έρθεις στο Πρωινό και θα πεις κι ένα τραγούδι!

Ο Λιάγκας all the money. Πρώτη φορά που δεν το πήρε στα σοβαρά. Εμ, με αυτή τη φωνή δεν είναι να παίρνει το λαρύγγι του στα σοβαρά. Αλλα μου άρεσε που αυτοσαρκάστηκε για την περίπτωση του, που όλο λέει ότι θα φύγει από το Πρωινό και όλο ακούνητος μένει.

Και άφησα για το τέλος τη Φαίη τη Σκορδά. Ωσάν τη ντίβα, βγήκε ντυμένη στα λευκά με σέξι φόρεμα και μπούστο που σου έβγαζε τα μάτια. Και μπορεί όλοι να αυτοσαρκάστηκαν με το νούμερο, στη Φαίη μάλλον δεν εξήγησαν ότι είναι πλάκα. Και είχε πάρει το σοβαρό της, λες και ήταν η... Δέσποινα η Βανδή!

Δήμητρα Ζάρκου