5 λόγοι που ο Φουρθιώτης λέει ψέματα για το γάμο της Ελένης

30.09.2015
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τα βάζουμε κάτω και κάτι πάει στραβά στην υπόθεση με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Μένιου Φουρθιώτη για το θρησκευτικό γάμο της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Αποκαλυπτικά, η Μενεγάκη ντύθηκε νυφούλα τον περασμένο Μάρτιο, λίγες μέρες πριν έρθει στον κόσμο η κόρη της. Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο στην Άνδρο και συγκεκριμένα στη Μονή Παναχράντου, όπου το καλοκαίρι βάφτισαν την κόρη τους Μαρίνα.

Για την ακρίβεια, ο γάμος φαίνεται ότι έγινε την εβδομαδα που η Ελένη έλειψε από την εκπομπή, μέχρι να γεννήσει στις 29 Μαρτίου. Μάλιστα, όταν είχε πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο, αλλά και όταν επέστρεψε στην εκπομπή τον περασμένο Μάιο, η βέρα στο δεξί και το μονόπετρο - κοτρόνα έβγαζαν μάτι.

ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΑΥΤΟ:

1. Οι ημέρες στις οποίες υποτίθεται πως έλαβε χώρα ο γάμος, δεν τελούνται θρησκευτικοί γάμου, αφού είναι σε εξέλιξη η νηστεία της Σαρακοστής. Μπορεί ωστόσο να έχει γίνει σε κάποια άλλη ημερομηνία πολύ νωρίτερα ή στις αρχές της εγκυμοσύνης της Ελένης.

2. Η Μονή Παναχράντου στην Άνδρο βρίσκεται σε ύψωμα και ο δρόμος είναι κακοτράχαλος σε βαθμό που ανεβαίνουν μόνο τζιπ. Δύσκολα και ενώ βρισκόταν στις ημέρες της να γεννήσει, θα έπαιρνε απόφαση η 46χρονη Μενεγάκη να ρισκάρει να γεννήσει στο αμάξι από τις πολλές αναταράξεις.

3. Σύμφωνα με πληροφορίες του womenonly, Οργανοπαίκτης που βρέθηκε στο γλέντι της βάπτισης για τη μικρή Μαρίνα αναφέρει πως Ελένη και Ματέο δεν έχουν τελέσει θρησκευτικό γάμο καθώς αυτό είναι κάτι που θα μαθευόταν αμέσως στο νησί.

4. Η τέταρτη εγκυμοσύνη της Ελένης ήταν αρκετά δύσκολη, ενώ ακόμα και η ίδια πίστευε πως θα είχε γεννήσει νωρίτερα. Είναι απίθανο σε μια τέτοια εγκυμοσύνη ο γυναικολόγος της Ελένης να της επέτρεψε να κάνει ταξίδι με καράβι λίγες ημέρες προτού γεννήσει.

5. Το ότι η Ελένη φοράει βέρα και μονόπετρο γνωρίζουμε καλά πως δεν προϋποθέτει θρησκευτικό γάμο. Το μονόπετρο σαφώς υποδηλώνει πως έχει γίνει πρόταση γάμου και η βέρα φοριέται και στους αρραβώνες και στον πολτικό γάμο.