Μάνο Ιωάννου τρέλανε μας κι άλλο. Αντέχουμε!

08.10.2015
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Πώς το έλεγε μια παλιά διαφήμιση; Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς. Κι επειδή στην περίπτωση του Μάνου του Ιωάννου ισχύει, προτείνω στον ηθοποιό να το ρίξει στις τσιχλόφουσκες. Γιατί αν συνεχίσει τις "βαρύγδουπες" δηλώσεις, θα χρειαστούμε επειγόντως ωριλά.

Μας κούφανε το πρώην αγόρι της Ναταλίας Γερμανού, στη σοβαρή - γιατί το πιστεύω ότι μόνο σοβαρά μιλάει - απόπειρα του να μιλήσει για την προσωπική του ζωή. Και να σου τονίσει έτσι εσένα, που κοιμάσαι και ξυπνάς με την περιέργεια για τα ερωτικά του, ότι για τα προσωπικά του κάθε συζήτηση κομμένη.

«Με ενόχλησε ότι η προσωπική μου ζωή είδε τα φώτα της δημοσιότητας» είπε ο Μάνος, αναφερόμενος στη σχέση του με την Βαλέρια Χοψονίδου. Και το αριστερό αυτί μου άρχισε τα βουιτά.

Και συνέχισε, διότι το αγόρι βάλθηκε να μας μουρλάνει.

“Δεν μίλησα γι’ αυτό, ούτε το διαφήμισα! Ο κόσμος το ξέρει, το έμαθε. Είμαι σε σχέση, είμαι πολύ καλά, είμαι με έναν άνθρωπο που εκτιμώ και αγαπώ και ως εκεί! Δεν νομίζω ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για περισσότερες λεπτομέρειες. Και, δεν σου κρύβω, ότι με ενόχλησε το γεγονός ότι η προσωπική μου ζωή είδε τα φώτα της δημοσιότητας περισσότερο από όσο το ήθελα. Αλλά οκ, συνέβη. Τώρα θα την προστατεύσω καλύτερα και θα κρατάω κάποια πράγματα για μένα!”.

Κι επειδή ο Ιωάννου τρέλανε εμένα, εγώ θα τρελάνω εσένα. Και θα σου κάνω ανάλυση των δηλώσεων το. Και στείλε μου το Πούλιτζερ τώρα.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

"Δεν το διαφήμισα". Όντως, αφίσες δεν έβαλε στους δρόμους με την Χοψονίδου αγκαλιά, αλλά βρε Μάνο μας, οι σωρό φωτογραφίες στα social media, δεν είναι τύπου... διαφήμιση;

"Δε νομίζω ο κόσμος να ενδιαφέρεται για περισσότερες λεπτομέρειες". Και να είσαι σίγουρος Μάνο μας, δεν ενδιαφέρεται.

"Με ενόχλησε το γεγονός ότι η προσωπική μου ζωή είδε τα φώτα της δημοσιότητας περισσότερο από όσο ήθελα". Φωτογραφίες του ζεύγους κυκλοφόρησαν σε περιοδικά, αλλά δεν γίνεται και ο ίδιος χαμός, όπως με τη σχέση του με τη Γερμανού. Τότε κάθε εβδομάδα τους βλέπαμε στα περιοδικά. Ολόκληρο οικογενειακό άλμπουμ έφτιαξα με Ιωάννου στα μπουζούκια, για καφέ, στην παραλία, στην εκπομπή της Ναταλίας.


"Τώρα θα την προστατεύσω καλύτερα και θα κρατάω κάποια πράγματα για μένα". Αυτό θα το κάνει από αυριο; Γιατί μέχρι χθες, όλο φωτογραφίες του με την Χοψονίδου ανέβαζε στα social media. Μέχρι και φωτό - βίντεο από την κουζίνα τους δημοσίευσε!

Ορίστε, τώρα θα κοιμάμαι και θα ξυπνάω εγώ με την έννοια του Ιωάννου και πως εννοεί το "θα προστατεύσω τη σχέση μου"!!!

Γεια σου Μάνε, τρέλανε μας κι άλλο...