Αποκλειστικό: Η Ελένη γέννησε πριν έναν μήνα!

31.03.2015
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Σου έχω ΤΟ αποκλειστικό των αποκλειστικών: Η Ελένη Μενεγάκη γέννησε πριν έναν μήνα και τις προηγούμενες μέρες (πριν σταματήσει κι επίσημα) βλέπαμε "κονσέρβα" εκπομπές!

Απίστευτο; Θρίλερ; Αποκλειστικάρα; Για να καταλάβεις, ακόμη και το Λενιώ, δεν το ξέρει ότι γέννησε πριν έναν μήνα! Όπως δεν ήξερε ότι περιμένει... αγόρι! Αλλά επί μήνες τής το έλεγαν κάθε μα κάθε εβδομάδα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ έντυπα, εκπομπές, σάιτ.

Η Ελένη εξ αρχής γνώριζε το φύλο του μωρού της και όλο αυτο το διάστημα δε μπήκε στον κόπο να διαψεύσει τα "αποκλειστικά". Και μαγκιά της. Γιατί, ακόμη και το πιο, πιο προβεβλημένο πρόσωπο της showbiz απέδειξε ότι ακόμη και αυτό, άμα θέλει μπορεί να κρατήσει... μυστικό. Και ας ήταν το φύλο του μωρού!

Βέβαια, έπρεπε να μπει στη ζωή της ο Μάκης Παντζόπουλος, για να της δείξει ότι υπάρχει κι ένας άλλος κόσμος λιγότερο λουσμένος από τα φώτα της δημοσιότητας. Τόσα χρόνια η Μενεγάκη τα έδινε όλα στο λαό της, καιρός ήρθε να κρατήσει κάτι και για την Ελένη!

Η αλήθεια είναι ότι πίστευα, πως με το χωρισμό της από τον Γιάννη Λάτσιο ζήσαμε τη "Μενεγακειάδα", τότε που βγήκαν έκτακτες εκδόσεις περιοδικών. Αλλά όοοοχι έπεσα έξω: ήρθε η τέταρτη εγκυμοσύνη και ο καρπός του έρωτα της με τον Μάκη (Ματέο) Παντζόπουλο.

Αυτό που ζήσαμε τις τελευταίες μέρες, νομίζω δεν είχε προηγούμενο. Όλοι βάλθηκαν να την... ξεγεννήσουν μία ώρα αρχίτερα, ενώ οι κάμερες έστησαν... τέντες στο Ιασώ και άμα πέρναγες απ' έξω, με ένα δάκρυ στο μάτι θυμόσουν τις "χρυσές" μέρες του Ωνασείου!

Γέννα με δόσεις πρώτη φορά, είδα. Αλλά να ναι καλά η Ελένη, που το ζήσαμε και αυτό. Πόσες φορές την "ξεγέννησαν"; Πέντε, δέκα; Όρεξη να είχες να διαβάζεις για τοκετούς.

Μέχρι που γράφτηκε ότι γέννησε, αλλά το κρατάει μυστικό! Το μωρό της Μενεγάκη γεννήθηκε; Ή της Ρόζμαρι και δεν έπρεπε να μαθευτεί;

Κι επιτέλους γέννησε στο παρά τσακ, πριν την πάθει σαν το μύθο με το βοσκό και το λύκο! Τόσες φορές που την "ξεγέννησαν' στο τέλος θα έβγαινε η ίδια να το φωνάζει και κανείς δεν θα την πίστευε!

Κι αν νομίζεις, ότι με τη γέννα θα ηρεμήσουμε, μάλλον κάνεις λάθος. "Έσκασε" και άλλο θέμα: παντρεύτηκε με τον Μάκη; Γιατί έγραφε το επίθετο του στο βραχιολάκι της στο μαιευτήριο; Θα τον παντρευτεί;

Τι να κάνουμε, η Ελένη πουλάει τρελά και οι υποψήφιες για τη διαδοχή έχουν να "φάνε" πολύ πάγκο ακόμα!

Δήμητρα Ζάρκου