Ταπεινός Γρηγόρης: Κράζεις; Θαυμάζεις!

03.04.2015
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ο ταπεινός και καταφρονεμένος Γρηγόρης Αρναούτογλου για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς το ρεσιτάλ... Νίκου Ξανθόπουλου τραβά!

Είναι βλέπεις που λήγει και το συμβόλαιο του τον Ιούνιο και ο Γρηγόρης, ειδικά φέτος, ξαναθυμήθηκε ότι τον πολεμάνε όλοι, ότι έχουν εμμονή μαζί του οι τηλεκριτικοί, ότι τον αδικούν. Αλλά ευτυχώς που βγήκε το διαφημιστικό γνωστής εταιρείας παιγνιδιών και το... "Κράζεις; θαυμάζεις" είναι σα να φτιάχτηκε για τον ίδιο!

Αλήθεια, όμως, ο ταπεινός Γρηγόρης, που ο ίδιος φροντίζει να μας το υπενθυμίζει με κάθε ευκαιρία, στην εκπομπή ΤΟΥ, αναρωτήθηκε γιατί όλοι έχουν και από μία κακή κουβέντα για τον επαγγελματία Αρναούτογλου;

Πιστεύει δηλαδή ότι μαζεύτηκαν όλοι τους σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, κάθισαν γύρω από ένα στρυγγυλό τραπέζι και ομόφωνα αποφάσισαν να την "πέσουμε" στον Αρναούτογλου;

Φέτος, ειδικά, στα "Καρντάσιανς" έχει βγάλει τον κακό του εαυτό - πάντα ως παρουσιαστής. Γιατί τους ατάλαντους ο κόσμος μπορεί και να τους αγαπήσει, τους ταλαντούχους εγωπαθείς, δύκολα. Και φέτος ο ταλαντούχος κύριος Αρναούτογλου έχει βγάλει μία απίστευτη εγωπάθεια.

Παίζει μπάλα μόνος του, ενώ έτσι όπως το πάει στο τέλος η Μαρία Μπεκατώρου και ο Δημήτρης Σταρόβας θα σηκώνουν τα χεράκια τους για να τους επιτρέψει να βηξουν! Γιατί για να μιλήσουν, αυτό ξέχνα του. Αν έχει κέφια το "αφεντικό" μπορεί και να τους το επιτρέψει. Αλλά προσοχή: μη ρωτήσουν καμιά βλακεία που θα τον εξοργίσει!

Και ω τι διαβολική σύμπτωση, σχεδόν πάντα τον εκνευρίζουν. Η Μπεκατώρου μιλάει για "είδωλα" και ο Σταρόβας δε μπορεί να καταλάβει ότι όλοι πρέπει να έχουν περάσει από το κρεβάτι του ψυχαναλυτή! Οπότε καθίστε και τα δυο σας εκεί για μία... φωτοσύνθεση!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: «Η μουδιασμένη πρεμιέρα των Καρντάσιανς»

Και σα να μην έφτανε αυτό, που τους έχει "εξαφανίσει" ντε, λέει και στα μούτρα τους - συγκεκριμένα στου Σταρόβα - ότι δε θέλει να συνεχιστούν τα Καρντάσιανς με την ίδια σύνθεση! Γρηγόρη πες αλεύρι.... ο Λάτσιος σε γυρεύει! Εξάλλου, το τελευταίο σενάριο που κυκλοφορεί, θέλει την εκπομπή να μη συνεχίζεται.

Αλήθεια, τώρα, η σύνθεση δεν του αρέσει; Η εκπομπή φέτος τού αρέσει; Πηγαίνει δηλαδή σπίτι του και βάζει ξανά και ξανά να τη δει εκστασιασμένος με το αποτέλεσμα; Την εκπομπή, ας πούμε, με καλεσμένο έναν τύπο με εκπομπή στην Καλαμάτα, που ουρλιάζει και τα σπάει, την έχει στα best off;

Εκεί που τα σπάει ο ίδιος στο στούντιο, θα το κάνει dvd να το στείλει στον Τζίμι Φάλον, μπας και ξεπατικώσει καμιά ιδέα; Δεν ξέρω αν του κόσμου τού άρεσε, αλλά φαίνεται ότι ο Γρηγόρης ξετρελάθηκε με τον καλεσμένο του και τον έφερε μία εβδομάδα μετά. Μαζί του έφερε και την τηλεοπτική του παρτενέρ, Ντέμυ που τη λες και... Μαρία τη Σιωπής!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: «Η παρεξήγηση του Αρναούτογλου με τη Στικούδη»

Πώς και δεν την έβαλε να συναγωνιστεί σε σιωπή τη δική του τη Μαρία; Αν και θα το πω, με τη στάση της Μπεκατώρου απέναντι στην κοπέλα, όπου την ειρωνευόταν που δε μιλάει και είναι περιορισμένη στο ρόλο της... γλάστρας, μού ήρθε στο μυαλό η παροιμία: "Μαρία μου, στου κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί". Δείξε μία αλληλεγγύη. Σε περίπτωση δηλαδή που μπερδεύτηκε και πίστεψε ότι μιλάει περισσότερο.

Και καταλήγω: ο Γρηγόρης - μόνο αυτός γνωρίζει το λόγο - βρίσκεται μονίμως σε έναν εκνευρισμό, που όμως αυτός περνάει στον κόσμο. Κι επειδη έχουμε και τα δικά μας, ευχαριστούμε, αλλά δεν θα πάρουμε και τα νεύρα του Αρναούτογλου!

Δήμητρα Ζάρκου