Κλάμα οι παππούδες, τέλος το "Καλημέρα Άδωνι" με τον Παπαδάκη

28.03.2015
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μετά από τη Λάμψη και την Καλημέρα Ζωή, μπορεί να μπουν στο Γκίνες και οι τηλεοπτικές κοκορομαχίες του Γιώργου Παπαδάκη με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Τόσα επεισόδια που έχουμε παρακολουθήσει ανάμεσα στους δύο άνδρες, κάνει την "κόντρα" τους τη... μακροβιότερη της ελληνικής τιβί. Όρεξη να έχει ο έρμος ο τηλεθεατής και ηρεμία να ακούει τους δύο να τσακώνονται σαν τα κοκόρια.

Αλλά ανήμερα της 25ης Μαρτίου η κατάσταση ανάμεσα τους ξέφυγε και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια. Τι ήταν να πει ο Αδωνις στον Παπαδάκη ότι είναι ο "γλείφτης" του Τσίπρα; Ωσάν άλλος Στάθης Θεοχάρης στην "Καλημέρα Ζωή" σηκώθηκε πάνω ο παρουσιαστής - που δε σηκωνει μύγα στο σπαθί του - και μόνο που δε γύρισε το τραπέζι ανάποδα. Να έπεφταν τα σκηνικά, όπως στις σειρές του Νίκου Φώσκουλου!

Μα "γλείφτη"; Ήτο βαρύ και ασήκωτο. Τόσο ασήκωτο, που μετά το break και οι δύο άνδρες σα να τους έδωσαν βαλεριάνα, επέστρεψαν σχεδόν αγαπημένοι. Εικόνα, βέβαια, συνηθισμένη, αφού και άλλες φορές τους έχουμε δει έτσι.

Σάμπως, στου Φώσκουλου τα σήριαλ κάπως έτσι δεν γινόταν; Εκεί, που ο Θεοχάρης έκανε καλοκαιρινό το γραφείο, εκεί μόνιαζε με τον Λεβένταγα. Γιατί μη νομίζεις, αγαπημένε μου, και η π(γ)οιότητα θέλει τη... σαπουνόπερα της. Είναι πολλά τα λεφτά της τηλεθέασης....

Ωστόσο, την επόμενη μέρα ο Παπαδάκης επέστρεψε άλλος άνθρωπος. Και απείλησε μέχρι και με παραίτηση αν το κανάλι του τού επιβάλλει να ξανακαλέσει τον Άδωνι! Μπρρρρ. Τρόμος στην τιβί. Πέφτει το χρηματιστήριο και οι Οίκοι αξιολόγησης ρίχνουν την Ελλάδα στα Τάρταρα.

Μα τέτοια απειλή; Και κυρίως, μα τέτοιο εμπάργκο; Γιατί μπορεί ο καβγάς να έγινε την 25η Μαρτίου, αλλά ο Παπαδάκης όπως την 28η Οκτωβρίου είπε ένα τεράστιο "ΟΧΙ" στον Γεωργιάδη, τον αγαπημένο του καλεσμένο, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι τού είχαν στασίδι στην εκπομπή!

Ωστόσο, το εμπάργκο θα είχε νόημα, αν το έκανε την ίδια μέρα, μετά την επιστροφή από το break. Όχι, πηγαίνω σπίτι, διαβάζω στα blogs ότι με κράζουνε και την επόμενη μέρα θυμάμαι ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση.

Βέβαια, το εμπάργκο θα μπορούσε να το είχε κάνει πρώτος ο Άδωνις, αφού και σε αυτόν δόθηκαν ευκαιρίες και προκλήσεις από τον παρουσιαστή (όπως το χαρτί υγείας που του έδωσε μετά τις εκλογές), να πει ένα "δεν έρχομαι ξανά". Να θιχτεί και να αναρωτηθεί, θα έκανε τέτοιο τρολάρισμα σε άλλους βουλευτές; Αλλά είναι κόλλημα το άτιμο το γυαλί!

Όπως και να έχει, εδώ και δύο μέρες κλαίνει οι ηλικιωμένοι που "κόπηκε" η σαπουνόπερα "Καλημέρα Άδωνι, με τον Γιώργο Παπαδάκη"!