Η Ελεονώρα θυσίασε συνεργάτη στο βωμό της κόντρας με Λιάγκα

12.02.2014
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Και τσουπ μία νέα κόντρα γεννήθηκε στην ταλαίπωρη και φτωχή τιβί μας. Πρωταγωνιστές αυτής, ο Γιώργος Λιάγκας και η Ελεονώρα Μελέτη.

Όχι, σαν αυτή την κόντρα της Κατερίνας Καινούργιου με τον Κων/νο Μπογδάνο δεν είναι. Αν και η Μελέτη έχει βγάλει γι ακόμη μία φορά τα νύχια της και είναι έτοιμη για μεγάλα... ξεκατινιάσματα.

Να με συγχωράει για τον «βαρύ» χαρακτηρισμό, αλλά η αντίδραση της στην κριτική του Λιάγκα, είναι υπερβολική. Απαγορεύεται, δηλαδή, να την σχολιάσει κάποιος αρνητικά; Απαγορεύεται δηλαδή να... θίξει κάποιος την δημοσιογράφο Μελέτη;

Και στην τελική τι είπε ο Λιάγκας; Ότι ήταν παρωχημένη η εμφάνιση της πρώην Τσιτσιγκού και νυν Ράλλη που έπαιζε σε ένα ριάλιτι πριν 12 χρόνια και είχε τσακωθεί με την Άσπα για ένα μπλουζάκι. Συγνώμη, αλλά όχι παρωχημένη, αλλά κατάντια είναι αυτό.

Είχε την έμπνευση η Ναταλία Γερμανού να φέρει πρώτη την Άσπα κι έσπευσε στο καπάκι η Μελέτη, να «φάει» και αυτή ο,τι μπορεί από την ιστορία. Αυτά, λοιπόν, είπε εμμέσως πλην σαφώς ο Λιάγκας (και ο κόσμος όλος), αλλά η Ελεονώρα αγρίεψε.

«Χρονομετρήσαμε πόσο χρόνο κράτησε η άποψη του; Περίπου 20 λεπτά! Δηλαδή σχεδόν μια ενότητα. Μήπως κάνει πλάκα όμως; Γιατί τελευταία κάνουμε πολύ “χιούμορ”». Και μετά θυμήθηκε που ο Λιάγκας είχε πει πριν καιρό στην εκπομπή του για τον Φώτη Σεργουλόπουλο και το μωρό, ενώ σε ένα editorial είχε γράψει κατά του ρατσισμού.

«Είχε γίνει ένα ζήτημα τις προάλλες με αφορμή την απόφαση του Φώτη να αποκτήσει ένα παιδί. Και είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από τον Γιώργο Λιάγκα. Μετά από μια εβδομάδα έπεσε στα χέρια μου ένα editorial του Λιάγκα που μιλούσε για τον ρατσισμό, όπου έγραφε ότι ο Έλληνας είναι κομπλεξικός, δεν δέχεται τις απόψεις των άλλων και πρέπει να προσαρμόζεται! Και λέω “δεν μπορεί να είναι αυτός ο Γιώργος Λιάγκας”»

Επίπεδο γυμνασίου τουλάχιστον. Αν την Μελέτη την είχε ενοχλήσει, ας το έλεγε τότε. Τώρα, που θίχτηκε θυμήθηκε τα του Λιάγκα;

Και σιγά μην άφηνε ο Λιάγκας ασχολίαστη την αντίδραση της Μελέτη. Επειδή, όμως, ο τύπος φέτος ειδικά έχει γίνει «μανούλα» στις κόντρες και δεν προλαβαίνει να μετράει τα ανοιχτά μέτωπα, προτίμησε να απαντήσει με σχόλιο – φαρμάκι.

«Διατύπωσα μια απορία προσωπική. Δεν πήρα θέση, επειδή βλέπω ότι είπε κάποιος ότι τάχθηκα εναντίον... είπα κάτι; Επειδή αυτός που πετάει λάσπη συνήθως έρχεται στα μούτρα του... Ο Φώτης κατάλαβε τι είπα, γιατί δεν έθιξα κανέναν... Θέλουν να κάνουν την τρίχα τριχιά... Έλεος με την παραποίηση, επειδή κάποιος είναι σε απόγνωση, επειδή δεν του τα έφερε η ζωή όπως θα ήθελε» είπε ο presenter.

Και κάτι τέτοιες στιγμές, σκάω που δεν είμαι μύγα, να πετάξω στο καμαρίνι της Μελέτη. Να κάνω watch την αντίδραση της. Και πολύ περισσότερο σκάω που δεν μπορώ να δω την αντίδραση της όταν ανακάλυψε την «πατάτα» που έκανε on air κι έγινε (να με συγχωράει για τον χαρακτηρισμό και να μην αγριέψει μαζί μου)... ρόμπα!

Ο Λιάγκας, που λες, σχολίασε στην εκπομπή τη δήλωση που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε ρεπόρτερ του Πρωινού ότι αφαίρεσε το νεφρό του. Η Μελέτη, που ο κόπος της στην εκπομπή φτάνει μέχρι την ενημέρωση που της κάνουν οι συνεργάτες της, πληροφόρησε το κοινό ότι ο Λιάγκας έβγαλε το πρόβλημα υγείας από μόνος του.

Και ξεκίνησε ένα «κράξιμο» άνευ προηγουμένου από την ίδια, την Κλεοπάτρα Πατλάκη και την Αλεξάνδρα Τσόλκα (όλες φανατικές του Λιάγκα) για τη στάση του παρουσιαστή.

Ωστόσο, λίγο αργότερα η αλήθεια αποκαταστάθηκε, η Μελέτη έγινε κομμάτι... ρόμπα, αλλά τι νομίζεις ότι έκανε η τιτανοτεράστια παρουσιάστρια; «Έδωσε» κανονικά τη συνεργάτιδα της που δεν την ενημέρωσε σωστά για το επίμαχο βίντεο.

Την έβγαλε στον «αέρα» με όνομα κι επίθετο (μόνο φωτογραφία της δεν έβγαλε να δούμε την κακούργα που παραπλάνησε την παρουσιάστρια) να ζητήσει ταπεινά συγνώμη από τον Λιάγκα, αλλά και την παραπλανημένη αφεντιά της!

Και να ακούς το έρμο το κορίτσι να εξηγεί ότι έκανε λάθος και να βλέπεις την Μελέτη να είναι έτοιμη να εκραγεί. Γιατί καλή μου να εκραγείς;

Αφού θέλεις να «θάψεις» τον άλλον κι εσύ και οι υπόλοιποι, βάλτε το βιντεάκι, δείτε και μετά πάρτε τα φτυάρια. Το... σπασμένο τηλέφωνο δεν είναι επάγγελμα.

Αλήθεια, η εκπομπή δεν έχει αρχισυντάκτη; Ποία είναι η τοποθέτηση του για το θέμα;