Έλεος: Και γυμνή η Λάουρα στο Πρωινό

06.02.2014
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Με μεγάλη προσοχή, θλίψη κι απογοήτευση παρακολουθώ την εξέλιξη της Λάουρας Νάργες στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Αν και την πήραν στην εκπομπή για το πάνελ (έτσι νομίζω δηλαδή) στη συνέχεια είπαν να την δοκιμάσουν σε άλλες συνταγές...

Κάπου στην πορεία, πρέπει να τους ήρθε η φαεινή ιδέα ότι η μικρή ξανθιά με τα απαράδεκτα, αλλά χαριτωμένα συνάμα ελληνικά της και την αδεξιότητα της μπορεί να γίνει ο δικός τους... Χρήστος Νέζος!

Έτσι, είδαμε την Λάουρα να αρμέγει, να καβάλα γαϊδούρια, να πέφτει στη θάλασσα, να πηγαίνει για μποξ και άλλες αποστολές που θα έκανε και ο... Νέζος.

Και πάλι, όμως, στην πορεία, άλλαξαν τα σχέδια και οι αποστολές της μικρής Λάουρας άρχισαν να αποκτούν μία σέξι νότα. Γιατί καλό το γέλιο που κάνει ο τηλεθεατής και κυρίως η παρέα στο πλατό με τον δικό τους «Bean», αλλά η AGB (αυτή η άτιμη) θέλει και λίγο... δέρμα, λίγη σάρκα.

Και η μικρή Λάουρα, όπως διαπιστώσαμε και πέρυσι στο DWTS, διαθέτει ένα καλογυμνασμένο και όμορφο κορμί. Κι έτσι οι αποστολές της το... πήραν αλλιώς και είδαμε τη Νάργες τη μία να βγαίνει σαν Κατγούμαν χωρίς εσώρουχα, την άλλη να κάνει άλμα εις ύψος με καυτό σορτσάκι, μετά να κάνει pole dancing και το εσώρουχο της να είναι σε κοινή θέα.

Το αποκορύφωμα ήρθε το πρωί της Πέμπτης, όταν η Λάουρα βγήκε σαν την Μάιλι Σάιρους. Φορώντας μία ολόσωμη φόρμα στο χρώμα του δέρματος ανέβηκε σε μεταλλική μπάλα (κατεδαφιστήρας) και υποδύθηκε την εκκεντρική τραγουδίστρια.

Από μακριά, η Λάουρα έμοιαζε γυμνή και ως εικόνα ήταν σοκαριστική. Και τα μαλα προκλητική για την ώρα προβολής της.

Και προτού σπεύσεις να με χαρακτηρίσεις πουριτανή, σε ενημερώνω ότι ακόμη και ο Γιώργος ο Λιάγκας έπαθε σοκ. Και το λοιπό το πάνελ, αφού σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές, η εμφάνιση αυτή δεν συνοδεύτηκε με τα συνηθισμένα σεξιστικά (σαχλά η αλήθεια) σχόλια.

Φαντάσου. Ακόμη και ο Λιάγκας έμεινε άφωνος με την εμφάνιση της Λάουρας.

Και ποια ήταν η αντίδραση της μικρής Λάουρας στην αποστολή αυτή; Φώναζε ότι έχει παγώσει το... καθιστικό της.

Κι απορώ: εκεί στο Πρωινό έχουν αποφασίσει να εξευτελίσουν τη μικρή ή δεν χρειάζεται, το κάνει κι από μόνη της;

Γιατί ναι, καταλαβαίνω ότι (ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς) το... ψωμάκι να βγαίνει. Αλλά κι ένα όχι δεν βλάφτει. Ε;