Μελέτη: Ο... Καϊλας της τηλεόρασης

05.02.2014
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Πλημμυρισμένη από τις κατάμαυρες αναμνήσεις του παρελθόντος ειναι η Ελεονώρα Μελέτη το τελευταίο διάστημα, αφού σχεδόν κάθε μέρα θυμάται τις δύσκολες μέρες του Πρωινού Καφέ.

Το... "περσινά ξινά σταφύλια" με την Ελεονώρα δεν ισχύουν. Η παρουσιάστρια γι ακόμη μία φορά θυμήθηκε το "δράμα" της όταν παρουσιάζε τον Πρωινό Καφέ, μόνο που τούτη τη φορά ο "Βασιλάκης ο Καϊλας" της ελληνικής τιβί, προχώρησε σε περισσότερες και πιο σπαρακτικές αποκαλύψεις για τα "καταραμένα" εκείνα χρόνια.

Των παθών της τον τάραχο πέρασε η Ελεονώρα και δεν θα νιώσω καμία έκπληξη, αν αύριο μάς αποκαλύψει ότι εκεί στον ΑΝΤ1 πριν ξεκινήσει η εκπομπή τής έριχναν δυο τρεις με το μαστίγιο. Ή ότι η Λίτσα η Πατέρα είχε κούκλα-ομοίωμα της και κάθε πρωί τής έβαζε καρφίτσες στον... ποπό.

Η Ελεονώρα έκανε την αρχή, αποκαλύπτοντας ότι στον ΑΝΤ1 τής απαγόρευαν να πηγαίνει σε χώρο που βρισκόταν η Ελένη Μενεγάκη. Και με πόνο μάς είπε πόσα βράδια τα είχε περάσει στο αυτοκίνητο περιμένοντας τηλέφωνο από τους ανθρώπους του καναλιού, αν θα μπει μέσα ή όχι.

Φαντάζομαι, για το λόγο αυτό της έκαναν τότε δώρο από τον ΑΝΤ1 ένα πολυτελές τζιπ. Ξεροστάλιαζε που ξεροστάλιαζε, να είχε τουλάχιστον τα κομφόρ της.

Οι αποκαλύψεις για το"δράμα" που έζησε, συνεχίστηκαν, αποκαλύπτοντας ότι αρρώστησε από όλο αυτό που ζούσε. Και κάπου εκεί, θυμήθηκε ότι τότε την "έσκιζαν" ή μάλλον..."έφαγαν τις σάρκες της" η Φαίη Σκορδά και η Κατερίνα Καραβάτου. Οι μεσημεριανούδες ντε της εποχής εκείνης.

Αλλά, ξέχασε ότι και το κανάλι που εργάζεται τώρα είχε μεσημεριανή εκπομπή και τότε lifestyle δελτίο ειδήσεων και η Ελεονώρα ήτο η... αγαπημένη τους. Αλλά γι αυτό το κεφάλαιο, μην άγχεσαι και θα τα μάθουμε στο μέλλον.

Μπορεί και σε δέκα χρόνια, αφού φαίνεται ότι την Μελέτη οι άσχημες αναμνήσεις την πλημμυρίζουν ανά δεκαετία.

Μετά θυμήθηκε ότι η Πατέρα δεν της μιλούσε, παρόλο που εκείνη τής έστειλε δώρο κι έβαλε μέχρι και τα κλάματα. Και βγήκε η αστρολόγος και είπε ότι με όσους συνεργάζεται, δεν γίνεται φίλη.

Και σιγά το νέο. Πες μου εσύ, μια τηλεοπτική φιλενάδα της Πατέρα. Τούτη είναι... Αντενικιά και "κολλητάρια" της είναι το λογότυπο και ο πομπός του σταθμού. Άντε και οι εγκαταστάσεις.

Δε λέω. Όσα μάς αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της η Ελεονώρα, έχουν το ενδιαφέρον τους. Αλλά όταν η πληροφόρηση έρχεται σε τόσο μεγάλες δόσεις, παθαίνουμε overdose δράματος. Κι από τη στιγμή που έχουμε τα δικά μας, δεν θέλουμε κι άλλα.

Κι άμα είναι να το ρίξουμε στο μελό, βάζουμε έναν Καϊλα στον Λουστράκο. Τουλάχιστον αυτός είναι αυθεντικός.