5 λόγοι για να ψηφίσεις Στικούδη στον τελικό του DWTS

31.01.2014
Κακεντρεχείς και άφωνοι του ντουνιά τούτου, μαζεύτηκαν για να κάνουν κόμμα στην συμμετοχή του Ησαϊα Ματιάμπα με στόχο να βγει δεύτερο το Κατερινιώ μας, η Στικουδη ντες!

Θεωρώντας εαυτόν του Στικούδη team- έτσι για να σκάσει από το κακό της κι η Κλέλια (Ολυμπιονίκης) Πανταζή- κι επειδή μόνο τον χορό του γαμήλιου...Ησαία ευχαριστήθηκα σου δίνω 5 λόγους για να ψηφίσεις Χ11- Στικούδη ντε την Κυριακή στον τελικό του Dancing 4.

Η Κατίνα

Ψήφισε Στικούδη γιατί: πρέπει να πάρει μια νίκη σε ένα ριάλιτι!

Ο Κύριος Ματιάμπα έχει βγει νικητής ήδη στο ριάλιτι τραγουδιού ''Να η Ευκαιρία''. Δυστυχώς το Κατερινάκι παρότι συμμετείχε στο ''Just the 2 of Us'' δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Να θυμίσουμε πως εκεί η Στικούδη συμμετείχε ως ερασιτέχνης με επαγγελματία τον αηδόνι Νίκο Μίχα

Ψήφισε Στικούδη γιατί: πρέπει να συνεχίσει να χορεύει!

Μόνο αν η Κατερίνα βγει πρώτη, θα συνεχίσει να χορεύει, θα καταλάβει ότι έχει κλίση στο τραγούδι και θα αφήσει το χιπ-χοπ, τις πίστες και τη δισκογραφία.

Ψήφισε Στικούδη γιατί: είναι η καλύτερη αφορμή για δίαιτα το χειμώνα

Την βλέπεις εσύ στα κορμάκια τα παρτά της σάμπα και σταματάς να τρως σοκολατάκια. Την βλέπει κι ο δικός σου, ξερογλύφεται, τσαντίζεσαι εσύ, βάζεις στόχο να χτίσεις κορμί από σήμερα. Στην περίπτωση του Ματιάμπα, ο δικός σου θα συνεχίσει να τρώει με την διακιολογία: '' κι ο Ματιάμπας ζουμπουρλούδικος ήτο και εστέφθη νικητής''..

Ψήφισε Στικούδη γιατί: δεν είναι ακόμα μια ξανθιά στην ελληνική τιβί!

Ως πότε θα επιβραβεύουμε τις ξανθές; Ακόμα μια Ντορέττα; Ακόμα μια Μελέτη, Μπουλέ, Παπαβασιλείου, Αραβανή; Όχι! Ήρθε η ώρα της καστανής, πλέον κοκκινομάλλας!

Ψήφισε Στικούδη γιατί:

Σ'άλλο επίπεδο είσαι, σε τακούνια ψηλά....

Υπάρχουν εκατομμύρια λόγια

Έγινε εμμονή, σημαδι στην ψυχή