Ντροπή Ναταλία να φιλιέσαι στα μπουζούκια!

15.01.2014
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Γι ακόμη μία φορά σε λίγες μέρες η... ηθική, μα κυρίως η... αισθητική του Γιώργου του Λιάγκα θίχτηκαν

Και ήρθε ο συντηρητικός παρουσιαστής κι έκανε again την έκρηξη του μέσα από το Πρωινό. Μετά την Πάολα και την κόρης της που χόρευε στην πίστα, που τραγουδούσε η μητέρα της, ήρθε η Ναταλία Γερμανού να τον κάνει... μπουρλότο.

Και δεν ξέρουμε, τούτη τη φορά ο Λιάγκας πόσο βαριά θα το πάρει. Γιατί, με την Πάολα το έφερε τόσο βαρέως, που μέχρι editorial τής αφιέρωσε, με την ιδιότητα του πατέρα. Η Ναταλία, που λες, έκανε το παμμέγιστο λάθος να φιληθεί και να αγκαλιαστεί με τον σύντροφό της στα μπουζούκια. Σ.σ. τα φιλιά έλαβαν μέρος στο κέντρο, όπου άδει η Πάολα. Και πολύ φοβούμαι πώς άμα τριτώσει το... κακό, θα τη στήσει απ’ έξω ο Λιάγκας και ωσάν άλλη... Ελένη Λουκά θα κάνει τον αγώνα του εναντίον του... άντρου ακολασίας.

Η Ναταλία, που λες, «έσφαλε» γιατί φίλησε στα μπουζούκια, τον αγαπημένο της. Και γιατί αδιαφόρησε για τα φλας, που άστραψαν και βρόντηξαν στη θέα του ερωτευμένου ζεύγους. Είδε, που λες, ο Λιάγκας τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα life style περιοδικά κι άρχισε να τα χώνει στην «ομόσταυλη» του στον ΑΝΤ1 παρουσιάστρια, χωρίς να ξέρει τι λέει το στόμα του.

«Εμένα αυτό δεν μ΄ αρέσει! Βγαίνετε εσείς με τη σχέση σας να φιληθείτε στο δρόμο; Είναι ωραίο αυτό ρε παιδιά; Πάνε στα μπουζούκια για να φιληθούνε; Αν είναι τόσο ερωτευμένοι και δεν κρατιούνται, να μείνουν σπίτι τους! “Ακράτεια”!» είπε.

Και αναρωτιέμαι: ένα ερωτευμένο ζευγάρι που δεν είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ πού στο μυαλό του Λιάγκα, μπορεί να φιληθεί, αν όχι στα μπουζούκια με τα καψουροτράγουδα;

Και συνέχισε: «Δεν μ΄ αρέσει εμένα, να μην το πω; Κάθε φορά που η Ναταλία πάει στα μπουζούκια αυτό συμβαίνει. Θα ήθελα να ξέρω, τόσο ταλαντούχα και σοβαρή γυναίκα που είναι, της αρέσει να φιλιέται και να βλέπει φώτο την άλλη μέρα; Δεν είναι ωραίο!»

Μπορεί να εξηγήσει κάποιος του Λιάγκα ότι ΚΑΙ οι σοβαροί άνθρωποι μπορούν να ερωτευτούν ΚΑΙ οι σοβαροί άνθρωποι μπορούν και αφήνουν τον εαυτό τους να παρασυρθεί από το πάθος;

Και ναι το «κράξιμο» έχει και συνέχεια: «Εμένα τα ζευγάρια που γλείφονται-ξερογλείφονται δημοσίως, δεν μ΄ αρέσουν. Κάτσε στο δωμάτιο σου, και όπου θες, και φιλήσου! Πως δεν το ελέγχεις; Δηλαδή τι… ακράτεια έχουμε πάθει;»

Απορία: Ο Λιάγκας δεν είναι αυτός που όταν είχε καλεσμένη τη Ναταλία στην εκπομπή του, μιλούσε με τον Μάνο Ιωάννου ξημερώματα για να ετοιμάσουν την έκπληξη που θα της έκαναν;

Αν μη τι άλλο, όσο και αν θίχτηκε η... ηθική του ή η... αισθητική του, θα έπρεπε πάνω απ’ όλα να σεβαστεί ότι η Γερμανού τον τίμησε – και με το παραπάνω – πηγαίνοντας στο Πρωινό. Και μάλιστα στις αρχές της σεζόν, που το άγχος για τους «απέναντι» ήταν μεγαλύτερο.

Και στην τελική η Γερμανού «ξερογλείφτηκε» στα μπουζούκια και όχι στο προαύλιο εκκλησίας ή έξω από σχολείο ή σε παιδική χαρά ή στο Μετρό. Στα μπουζούκια... «ξερογλείφτηκε»,, που του Λιάγκα χαλάνε την αισθητική, αλλά ουκ ολίγες φορές, τον έχουμε δει πρώτο τραπέζι πίστα! Και μάλιστα μαζί και με τη Ναταλία.

Αυτά....