Προς Μουτσινά: Στου κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί

16.01.2014
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Παρακολουθούσα το Νίκο Μουτσινά στο περίφημο Νικ Ο Κλοκ - ναι οι αντοχές μου είναι μεγάλες - όταν τον άκουσα να "κράζει" την Μελίνα Ασλανίδου.

«Στο The Voice μας είπαν ότι θα υπάρχουν τέσσερις coaches. Εγώ είδα τον Ρέμο, ένας coach, την Βανδή, δύο coach, τον Μιχάλη από τους Stavento, τρεις coach και την βοηθό της Βανδή», σχολίασε για την τραγουδίστρια. Κι έμεινα να απορώ: τι θέλει να πει ο... κωμικός;

Και συνέχισε: «Δεν είναι ότι δεν της πηγαίνει, αλλά δεν το θέλει και η ίδια. Φαίνεται αυτό. Είναι σα να μας ζητάει συγγνώμη που πήγε σ’ αυτό το παιχνίδι. Σαν να ντρέπεται τους παίκτες, σα να τους λέει “συγγνώμη που τραγουδάω χειρότερα από εσένα, αλλά σε θέλω πάρα πολύ στην ομάδα μου».

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Όταν ο Μουτσινάς έγραφε τις κακίες για την Ασλανίδου, κατουρήθηκε στα γέλια; Πήγε στον καθρέφτη και είπε: Φτου σου αγόρι μου, τι παπάδες έγραψες πάλι;

Γιατί, αν πράγματι τρελάθηκε με την "έμπνευση" του θα πρέπει κάποιος να τον ενημερώσει ότι κανείς δεν γέλασε. Εκτός, κι αν για τον Μουτσινά "δείγμα κοινού" είναι η Ηλιάκη, η Καινούργιου και ο Γιώργος από το "Δέστε Τους". Αυτοί στον "αφέντη" γελάνε πάντα, με ο, τι κι αν πει.

Ή για τον Μουτσινά "σφυγμός" είναι το κοινό που έχει στην εκπομπή; Αυτοί, αν τους πουν, θα χτυπήσουν παλαμάκια, ακόμη κι αν... ρευτεί ο παρουσιαστής.

Προφανώς, ο Μουτσινάς δεν είδε το "The Voice", διότι η Ασλανίδου σε καμία περίπτωση δεν έδειξε ότι δεν της αρέσει αυτό που κάνει. Και σε καμία περίπτωση δεν έδειξε ότι είναι η... βοηθός της Βανδή.

Βοηθός ήταν ο ίδιος, κάποτε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στον Όμορφο κόσμο το πρωί. Οπότε, σε κάθε περίπτωση, στου κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

Γιατί, μπορεί τώρα ο ίδιος να έχει τους "βοηθούς" του, αλλά κάποτε πέρασε από τη θέση αυτή. Και ο Μουτσινάς τότε, το έδειχνε ότι δεν του πήγαινε και δεν ήθελε να είναι στη σκιά του Αρναούτογλου.

Αλλά, αφού αποφάσισε να "θάψει" κάπως το "Voice", ας το έκανε και με τους άλλους τρεις. Ρέμος, Βανδή και Stavento έδωσαν υλικό, σε κάποιον που ήθελε να κάνει τη σάτιρα του.

Ας πούμε, ο Περρής στο "ΟΛΑ τρέλα" βρήκε αστείες στιγμές από όλους και τις έπαιξε βιντεάκι. Και γελάσαμε.

Υ.Γ. Η σάτιρα υποτίθεται ότι δεν γνωρίζει... αφεντικά. Και αναρωτιέμαι, ο Μουτσινάς πότε θα περιλάβει με το καυστικό του χιούμορ (αυτό του το αναγνωρίζουμε) και τον Alpha; Έχει κι εκεί μπόλικο ψωμί. Δεν είναι μόνο στο Mega, τον ΑΝΤ1 και το Star.