Ο Λιάγκας ξέχασε τα δικά του πρωινά γυμνά

20.01.2014
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Κάτι έχει πάθει φέτος ο Γιώργος ο Λιάγκας. Ή κάτι του συμβαίνει του ανθρώπου ή φέτος πήρε περισσότερο σοβαρά το ρόλο του... κριτή των πάντων.

Και σχεδόν κάθε πρωί από το Πρωινό κράζει τον έναν και τον άλλον. Και η μπάλα του Λιάγκα παίρνει ακόμη και τον ΑΝΤ1. Ω ναι. Ο κριτής των πάντων, δεν «κωλώνει» να τα χώσει στο ίδιο το κανάλι του.

Όπως καλή ώρα έκανε όταν «έκραξε» τον χορό της Κατερίνας Στικούδη και της Ευαγγελίας Αραβανή, λέγοντας ότι στο «The Voice» κάνουν τηλεθέαση χωρίς να δείχνουν κωλ@@@ και βυζ@@.

Και θα συμφωνούσαμε απόλυτα μαζί του και ίσα που θα του βγάζαμε το καπέλο, που δεν χαρίστηκε ακόμη και στον διευθυντή του Γιάννη Λάτσιο, που είναι κριτής στο DWTS. Αλλά, έλα, όμως, που στην περίπτωση του ισχύει το... «είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα».

Ή το... «στου κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί». Γιατί συγνώμη κιόλας, αλλά δε δικαιούται ο Λιάγκας να κατηγορεί το DWTS ότι δείχνει κωλ@@@ και βυζ@@ για να κάνει νούμερα, όταν ο ίδιος το πρωί δείχνει κυρίως τέτοια.

Στη στήλη του καιρού, κάθε μα κάθε πρωί θα δούμε κι από μία φωτογραφία ημίγυμνης μοντέλας, την οποία μετά βαθμολογεί ο κριτής των πάντων. Τα, δε, σεξιστικά σχόλια που συνήθως συνοδεύουν τη βαθμολογία, να μας πιστέψει ο κυρ Λιάγκας, αλλά είναι πολύ χειρότερα από τον… τρεμάμενο πωπό της Στικούδη!

Για να μην πούμε, ότι κατά καιρούς σε στήλες της εκπομπής φιλοξενούνται ημίγυμνα μοντέλα για την εξυπηρέτηση του θέματος. Γιατί, ποιος θα ξεχάσει στις αρχές της σεζόν το ημίγυμνο μοντέλο με το στριγνκ που ξάπλωσε στο κρεβάτι του Πρωινού για να μας δείξουν πώς γίνεται η αποτρίχωση στα επίμαχα σημεία;

Και ποιος θα ξεχάσει τα πλάνα του σκηνοθέτη στον πισινό της καθισμένης στα τέσσερα κοπέλας, που σαν… τρομαγμένο ζώο (αλλά ας όψεται η δουλειά) άκουγε τα προσβλητικά και άκρως σεξιστικά σχόλια του Λιάγκα και της παρέας του;

Γι αυτό, λοιπόν, ας κρίνει κάποιος άλλος το… γυμνό φετινό DWTS και όχι ο Λιάγκας. Μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας.....