Το ψέμα της Καραβάτου & το «άδειασμα» της Σπυροπούλου

22.01.2014
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Εντάξει, ωραίες στιγμές ζούμε με τα celebr-έτια που μάς έχουν τύχει στη showbiz μας. Ειδικά, το team εκεί στο «Μες στην καλή χαρά» είναι αφασία. Να έχεις διάθεση να τα ακούς και να περνάει φίνα η ώρα σου.

Γι ακόμη μία χρονιά, η εκπομπή που πέντε – έξι χρόνια μετά κι ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί την ονόμασαν «Μες στην καλή χαρά» και ουχί... μες στην κόντρα, την κακία, το μίσος, τη δηθενιά ή την ψευτιά, μάς πρόσφερε ωραίες στιγμές. Και γι ακόμη μία χρονιά, οι συντελεστές της προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι αγαπημένοι.

Ειδικά φέτος σχεδόν μάς είχαν πείσει ότι η παρέα πολύ αγαπιέται. Ήταν και τα δάκρυα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στης Ελένης Μενεγάκη για την Κατερίνα Καραβάτου, που πολύ μας είχαν... συγκινήσει. Ήταν και η Κατερίνα Καραβάτου, που μόνο τα ρούχα της δεν έσκιζε ότι με την παρουσιάστρια είναι φίλες και είχαμε πια χάψει τα περί καλού κλίματος και... χαράς.

Αλλά, μια της «καλής χαράς», δυο, την τρίτη ήρθε το «άδειασμα» και ρίξαμε πολύ γέλιο. Καραβάτου και Σπυροπούλου, που λες, βρέθηκαν σε θεατρική πρεμιέρα και η πρώτη όταν οι δημοσιογράφοι (μα τι άπιστοι Θωμάδες και αυτοί οι ευλογημένοι) τη ρώτησαν again πώς είναι οι σχέσεις τους, απάντησε «όλα καλά».

Μάλιστα, είπε ότι πήγε στην πρεμιέρα μαζί με την Σπυροπούλου και τον Σταματόπουλο, αλλά τυχαία εκείνη κάθισε πίσω και η παρουσιάστρια Κων/να μπροστά. Και προτού ολοκληρώσει το... ψεματάκι της, περνάει από δίπλα της με αγέρωχο ύφος η Σπυροπούλου, που ούτε μια ματιά δεν έριξε στην Καραβάτου, που είναι μαζί της στην εκπομπή.

Και ξοπίσω από την παρουσιάστρια Σπυροπούλου, ο «πιστός» της Σταματόπουλος. Να έβλεπες μόνο ύφος της Καραβάτου από το «φτύσιμο». Η αμηχανία σε όλο της το μεγαλείο, ενώ πήγε να το μαζέψει λέγοντας ότι πήγε στο θέατρο με τον Σταματόπουλο.

Και όχι το τρελό στόρι, δε σταμάτησε εκεί. Λίγο αργότερα η Σπυροπούλου, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον «πιστό» της Σταματόπουλο «άδειασε» στις τηλεοπτικές κάμερες την Καραβάτου. Πώς;

Διέψευσε ότι πήγαν μαζί, λέγοντας ότι η μάνα Κατερίνα δεν είχε αποφασίσει αν θα πάει λόγω... νταντάς! Ο Σταματόπουλος πάλι, παρακολουθούσε με... δέος την παρουσιάστρια του και δεν μπήκε καν στον κόπο να πει ότι εκείνος συνόδευσε την Καραβάτου.

Και το στόρι τελειώνει με... Ναταλία Γερμανού. Και η πρώην παρουσιάστρια της εκπομπής ήταν το ίδιο βράδυ στην πρεμιέρα, αλλά μήτε η Καραβάτου μήτε η Σπυροπούλου την... είδαν. Κι εκείνη μη νομίζεις, μήτε που τις... είδε.

Αλλά πες ότι το Ναταλάκι έχει μια δικαιολογία. Αυτήν τη συνόδευε ο αγαπημένος της και ως ερωτευμένη που είναι, δεν έχει... μάτια γι άλλον!