Ο Μουτσινάς τελικά είχε καλεσμένους... στήθος και μπούτι Ελένης

10.01.2014
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Καιρό είχε να μας απασχολήσει τόσο πολύ η εμφάνιση ενός καλεσμένου σε τηλεοπτική εκπομπή και να είναι καλά η Ελένη Μενεγάκη, που έκανε τον κόπο να περάσει και αυτή (όπως ο μισός σχεδόν Alpha, πλην της έρμης της Κατερίνας της Καινούργιου) στο «talk show» του Νίκου Μουτσινά.

Βέβαια, επειδή η εκπομπή έγινε του Άι Γιαννιού (άλλες χρονιές το Λενιώ ήταν... ρεζερβέ τούτη τη μέρα) κι ακόμη βρισκόμαστε σε... mood Χριστουγέννων (η Μενεγάκη βρίσκεται και σε mood… Μαλδίβες και... βασιλικό ρεβεγιόν στην έπαυλή της) η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να είναι... ψυχή τε και σώματι και στην εκπομπή.

Έτσι, είπε να στείλει στο Νικ ο Κλοκ μόνο... τω σώματι. Για την ακρίβεια, έστειλε το τούμπανο στήθος της που για χάρη του «κολλητού» της το έκανε...τρισδιάστατο και το μπούτι της. Κι αν δεν έμπαινε στοπ θα έστελνε και τη... μασχάλη της, αφού το βαθύ σκίσιμο έφτανε λίγο πιο κάτω από αυτήν.

Τη ψυχή, όχι δεν την έστειλε η Ελένη στην εκπομπή. Και μετά τη διάλυση του παραμυθένιου γάμου της με τον Γιάννη Λάτσιο, δεν βλέπουμε να τη στέλνει γενικά σε άλλες εκπομπές.

Γιατί μπορεί με τον Ματέο της να ζει έναν μεγάλο έρωτα, αλλά δεν την κόβουμε να μιλάει γι αυτόν, όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Αυτά τα έκανε παλιά, αφού κανείς μας δεν έχει ξεχάσει τις βαρύγδουπες δηλώσεις της παρουσιάστριας για τον ευτυχισμένο γάμο της με τον Λάτσιο.

Τότε, που πήγαινε τέτοιες μέρες ως καλεσμένη στο Νίκο Χατζηνικολάου και την ακούγαμε να μιλάει για την απόλυτη ευτυχία της, που μάς έπιανε στο τέλος μελαγχολία. Και αναρωτιόμασταν ομαδικώς, σε ποιο πηγάδι κατουρήσαμε εμείς και δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοιο γάμο.

Στο μυαλό της Ελένης δεν είμαι, αλλά υποθέτω ότι έβαλε μυαλό ή τη... συνέτισε η διαφήμιση, «καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς» κι έτσι έκοψε τις μεγάλες δηλώσεις για τη ζωή της.

Εξάλλου και τι να μας πει; Ότι χώρισε πριν τέσσερα χρόνια στα 40 της με τρία παιδιά και στο καπάκι βρήκε γοητευτικό επιχειρηματία κα συνομήλικό της που ερωτεύτηκαν σφόδρα; Τότε, είναι που θα μας πιάσει κατάθλιψη.

Γιατί, τέτοια παραμύθια δεν είναι για τους κοινούς θνητούς. Οπότε δεν περίμενα και ούτε ήθελα να ακούσω την Μενεγάκη να μιλάει για τη σχέση της με τον Ματέο. Εξάλλου, τα έχει πει μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει κάθε λίγο και λιγάκι, αλλά και από την απίστευτη ανανέωση της, που έχει γίνει... κοριτσάκι. (Εντάξει, δεν είναι μόνο ο έρωτας που τής αφαίρεσε χρόνια, αλλά ΚΑΙ αυτός).

Θα μου πεις ότι θα μπορούσε να μιλήσει για τον Λάτσιο και τη δικαστική τους διαμάχη. Αν ειλικρινά περίμενες κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι 20 τόσα χρόνια δεν έχεις παρακολουθήσει Μενεγάκη.

Το Λενιω ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν μιλάει για τα δυσάρεστα στα προσωπικά της. Γι αυτά που μπορεί να την «εκθέσουν». Και η ιστορία με τον Λάτσιο και το δικαστήριο, επειδή την ξέρουμε, είναι για εκείνη... τζιζ και κάτι που την πονάει.

Γιατί πέρα από την άσχημη κατάληξη ενός μεγάλου έρωτα, βγαίνουν στη φόρα πολύ προσωπικά της στοιχεία. Και τα μηδενικά στις καταθέσεις της που ζαλίσουν, το «κορίτσι της διπλανής πόρτας» δεν θέλει να μαθευτούν. Οπότε τι να σχολιάσει;

Ωστόσο, επειδή η Μενεγάκη είναι μεγάλη γάτα, τα μηνύματα της στον κόσμο που ακόμη την βλέπει ως το «κοριτσάκι» του, τα έστειλε. Ειδικά για την ιστορία με τον Λάτσιο, οι σπόντες του τύπου: «πήγα στις Μαλδίβες για να ξεχαστώ», «μάζεψα γιατί δεν έτρωγα με αυτά που μου συνέβαιναν τελευταία» πήγαν και ήρθαν.

Όπως εκείνη την Δευτέρα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού, όπου «έσκασε» μύτη με μαύρα και ήταν όλο αχ και βαχ. Στου Μουτσινά βέβαια, δεν έβγαλε αναστεναγμούς, αλλά στήθος και μπούτι και ήτο γενικά πιο όμορφη από ποτέ,


Δεν κατηγορώ, λοιπόν, τον Μουτσινά που δεν έκανε δύσκολες ερωτήσεις στην κολλητή του. Και δε νομίζω να τον ενδιέφερε κιόλας να τις κάνει. Νούμερα ήθελε και τα πέτυχε με την πιο εκνευριστικά βαρετή και αδιάφορη εκπομπή. Κι έχουμε και ασχολούμαστε με αυτήν κι ας μην ακούσαμε τίποτε. Τουλάχιστον είδαμε και με το παραπάνω.

Όσο για την Μενεγάκη, που δήλωσε ότι δεν ήξερε για το σκίσιμο και την κάμερα και ότι μετάνιωσε που έβαλε το φόρεμα αυτό, θα δανειστούμε την έκφραση που είπε για εκείνη ο Πέτρος Κωστόπουλος: «Σε τα μας Ελενίτσα»;