Ποιο τηλεοπτικό ζευγάρι μοιράστηκε το ίδιο κρεβάτι;

17.12.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Σου γράφω και πάλι σήμερα από ανάγκη! Σκέφτομαι τι ύπνους πρέπει να ρίχνουν στα γυρίσματα οι ηθοποιοί. Λες από το ροχαλητό που ακούς καταλαβαίνεις πως μπήκες σε στούντιο; Όλα παίζουν!

Προς Θεού μην πάει και ο νους σου στο πονηρό απλά μπορεί να έχουν βγει το προηγούμενο βράδυ και να ρίξουν και κάναν υπνάκο στο πλατό πριν από το γύρισμα όπως αποκάλυψε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Ένα από τα πιο αγαπημένα μας τηλεοπτικά ζευγάρια που πέρασαν από την ελληνική τηλεόραση, ο Ρένος Χαραλαμπίδης και η Δήμητρα Ματσούκα, δούλεψαν μαζί όπως θυμάσαι στο σίριαλ «Κάτι τρέχει με τους δίπλα». Όλα καλά ως εδώ.

Το θέμα είναι πως φαίνεται έχουν κοιμηθεί πολλές φορές μαζί! Αλλά σε παρακαλώ μην σκεφτείς πονηρά, ο Ρένος σου εξηγεί τι εννοεί: «Με τη Δήμητρα Ματσούκα έχουμε κοιμηθεί πολλές φορές μαζί. Τα γυρίσματα ξεκινάγανε πολύ νωρίς, οπότε όταν πας ξενυχτισμένος – τότε έβγαινα και πολύ το βράδυ- σε ένα ζεστό στούντιο, που υπάρχει και κρεβάτι, και τελειώνεις τις σκηνές σου, και έχεις μια ώρα κενό… την πέφτεις! Με τη Δημητρούλα παίρναμε συχνά ένα υπνάκο στο διπλανό σκηνικό», δήλωσε ο ηθοποιός .

Χμμμ…Μάλιστα Σωτήρη μου. Αναρωτιέμαι μάλιστα πόσες μπανιέρες πρέπει να έχουν και αυτά τα στούντιο... Δηλάδη σε μια σειρά με 20 εργαζομένους αν ήθελαν όλοι ένα μπάνιο και έναν ύπνο, θα έπρεπε η σειρά να γυρίζεται μόνο σε ξενοδοχείο! Ορίστε να μια θετική σκέψη!

Ε.Α.