Ο γάμος έφερε τον χωρισμό!

12.08.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μόλις διάβασα ότι η Κέιτ Χάντσον χώρισε με τον Λανς Αρμστρονγκ μετά από τρεις μήνες σχέσης είπα ότι «έφαγε» το ζευγάρι το κακό το μάτι. Τους είδαν έτσι παθιασμένους, σφόδρα ερωτευμένους
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μόλις διάβασα ότι η Κέιτ Χάντσον χώρισε με τον Λανς Αρμστρονγκ μετά από τρεις μήνες σχέσης είπα ότι «έφαγε» το ζευγάρι το κακό το μάτι. Τους είδαν έτσι παθιασμένους, σφόδρα ερωτευμένους και τα μάλα ταιριαστούς κι άρχισαν τα... ξόρκια τους για να πάει ο έρωτας τους στο πυρ το εξώτερον. Εξάλλου, δεν φαινόταν να υπάρχει άλλος λόγος που θα διέλυε τον έρωτα τους.

Κι όμως. Κι όμως. Η κόρη της Γκόλντι Χόουν δεν χρειαζόταν ξένο δάκτυλο για να διαλυθεί ο δεσμός της με τον Λανς. Και μόνη της τα καταφέρνει μια χαρά! Τι εννοώ με αυτό. Η Κέιτ μία έφεση στο γάμο την έχει, είναι αλήθεια κι αφού έβλεπε ότι με το νέο της αγαπημένο ταιριάζουν τα μάλα, από τον πρώτο κιόλας μήνα άρχισε να ονειρεύεται νυφικά, γάμους και παιδιά... πολλά παιδιά.

Τις σκέψεις της αυτές δεν της είπε αμέσως στον Λανς. Φρόντισε, όμως, να τον γνωρίσει στην οικογένεια της (μαμά Γκόλντι, πατριό Κερτ Ράσελ) και το γιο της Ράιντερ, οι οποίοι ξετρελάθηκαν με το νέο φίλο της. Ο, δε, Αρμστρονγκ τη σύστησε στα τρία παιδιά του και μάλιστα μαζί με τον Ράιντερ της Χάντσον πέρασαν οικογενειακά τη γιορτή του πατέρα. Τι το ήθελε αυτό ο ποδηλάτης; Η 29χρονη ηθοποιός πίστεψε ότι και αυτός θέλει γάμους και παιδιά κι άρχισε να του μιλάει ανοιχτά για την επιθυμία της.

Αυτός, γνωστός εργένης του Χόλιγουντ και μεγάλος Playboy αγχώθηκε τόσο πολύ με την ιδέα που πήρε το ποδήλατό του κι άρχισε να τρέχει όσο πιο μακριά από την Χάντσον, την οποία άφησε έτσι απλά στα κρύα του λουτρού. Η ίδια είναι τα μάλα στεναχωρημένη με τον χωρισμό, όμως αρνείται να σχολιάσει το παραμικρό. Για να τον ξεπεράσει, όμως, έκανε μία σέξι φωτογράφηση για λογαριασμό αμερικάνικου περιοδικού, να τη βλέπει ο Λανς και να σκάει που έχασε τέτοια γυναίκα. Και κορίτσι για σπίτι, να μην ξεχνιόμαστε.