Κυκλοφορούν... ανάμεσά μας στις διακοπές

13.08.2008
Στη μέση σχεδόν του καλοκαιριού και οι τηλεοπτικοί αστέρες έχουν ετοιμάσει βαλίτσες ή βρίσκονται ήδη στα μέρη που έχουν ονειρευτεί. Τα γυρίσματα από τις αρχές Αυγούστου έχουν σταματήσει και στα περισσότερα σίριαλ θα ξεκινήσουν μετά τις 20 του μήνα
Στη μέση σχεδόν του καλοκαιριού και οι τηλεοπτικοί αστέρες έχουν ετοιμάσει βαλίτσες ή βρίσκονται ήδη στα μέρη που έχουν ονειρευτεί. Τα γυρίσματα από τις αρχές Αυγούστου έχουν σταματήσει και στα περισσότερα σίριαλ θα ξεκινήσουν μετά τις 20 του μήνα για τον δεύτερο κύκλο τους. Λίγο πριν ακούσουν, λοιπόν, το «...φώτα, κάμερα, πάμε», ας ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στα μέρη που ξεκουράζονται. Το «νησί των ανέμων» είναι αλήθεια ότι χρόνια τώρα συγκεντρώνει τις προτιμήσεις πολλών μα πάρα πολλών ανθρώπων της εγχώριας σόου μπιζ.

Και αυτό εξηγείται καθώς είναι το μόνο νησί που αν επισκεφθείς θα περάσεις... απαρατήρητος.. Ούτε φωτογράφοι ούτε κάμερες ούτε τίποτε. Ξέγνοιαστος εντελώς και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς τι άλλο να θελήσει κάποιος που μια σεζόν έχει όλα τα φώτα στραμμένα πάνω του;

Ένα μέρος να μην τον δει κανείς και αυτό είναι σίγουρα η Μύκονος... Η Βίκυ Καγιά εγκαταλείποντας τα πλατό και τις θεατρικές σκηνές βρίσκεται στην αγκαλιά του Νίκου Κριθαριώτη και μαυρίζουν στις παραλίες της Μυκόνου, ενώ στο πρόγραμμά τους ήταν και η Νέα Υόρκη. Στο ίδιο νησί θα παραμείνουμε, καθώς στις αμμουδιές του φιλοξενείται η οικογένεια Λάτσιου - Μενεγάκη συν τέκνοις...
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πριν φύγει για Χαλκιδική, όπου είναι και το αγαπημένο μέρος των διακοπών, πέρασε κι αυτός από τη Μύκονο και μάλιστα έχοντας στο πλευρό του μια χαριτωμένη ύπαρξη... Η Ελεονώρα Μελέτη περπάτησε χέρι με χέρι στα Ματογιάννια με τον καλό της, Γιάννη Ολζιέρσκι, ενώ συνέχισε τις διακοπές της στην Κρήτη. Στη Μύκονο μαζί με τα παιδιά της βρήκαμε και την Ντορέτα Παπαδημητρίου, αλλά και τη Σάντυ Κουτσοσταμάτη με τη νέα της σχέση. Αντιθέτως, ο Αντώνης Κανάκης φαίνεται να μην έχει βρει νέα σχέση και κάνει διακοπές στη Χαλκιδική μαζί με φίλους.

Ευτυχώς, πάντως, που υπάρχουν πολλοί ακόμη που δεν ψηφίζουν Μύκονο. Η Αγγελική Λάμπρη έφυγε για τη Λευκάδα και μετά θα επισκεπτόταν τη Τζια μαζί με τον καλό της Αντώνη Αγγελόπουλο, ενώ στα πλάνα της ήταν και η Σέριφος, αλλά και η ιδιαίτερη πατρίδα της, τα Γιάννενα. Η Μαριέττα Χρουσαλά, αφού προσκύνησε στη Μύκονο με τον αγαπημένο της Λεό Πατίστα, μετά έβαλε πλώρη για τη Μυτιλήνη.
Η Ζέτα Δούκα, αφού ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο των γυρισμάτων για τον «Λάκη τον γλυκούλη», ετοίμασε τις βαλίτσες της για την Αμερική. Τη Νέα Υόρκη έχει στα πλάνα της και η Θάλεια Ματίκα, αφού όμως γεύτηκε το Αιγαίο από τις ακρογιαλιές της Φολεγάνδρου.
Στο ίδιο νησί άλλες όμως μέρες βρέθηκε και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μόλις τελείωσε τα γυρίσματα της σειράς «Εχω ένα μυστικό» που θα δούμε στον ALPHA.

H συμπρωταγωνίστριά του Κατερίνα Παπουτσάκη, αφού πρώτα πέρασε από την πατρίδα της την Κρήτη, μετά είπε ότι θα επισκεφθεί ένα νησί των Κυκλάδων χωρίς να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις, για ευνόητους λόγους φυσικά... Η Αγγελική Δαλιάνη πέρασε το πρώτο μέρος των διακοπών της στην Κρήτη και έχοντας στο πλευρό της τον Μάνο Παπαγιάννη πέρασε στη διπλανή μας Ιταλία. Η Φαίδη Σκορδά έχει και αυτή ως πρώτη προτίμησή της - Θεσσαλονικιά γαρ- τη Χαλκιδική, αλλά και η Κεφαλονιά μια χαρά νησί ήταν.
Ο Σπύρος Σούλης βρέθηκε στο Αιγαίο από τις τουρκικές ακτές όμως και συνεχίζει με γαλλοϊταλική Ριβιέρα. Ο Νίκος Μουτσινάς είχε στα πλάνα του την Ταϊλάνδη και αν κρίνω ότι δεν τον εντοπίσαμε στην Ελλάδα μάλλον πραγματοποίησε το όνειρό του. Ο Γιάννης Αϊβάζης, αφού έκανε ολογοήμερες διακοπές στην Πάρο καθώς τα συνδύασε με τα γυρίσματα της «Παριανής πεθεράς», έφυγε μαζί με την αγαπημένη του Μαρία για Ικαρία.
Ο Κρατερός Κατσούλης, πάντως, μετά την ολοκλήρωσε του πρώτου κύκλου των γυρισμάτων της σειράς L.A.P.D. για λογαριασμό του Mega, έφυγε για Εδιμβούργο. Το εξωτερικό προτιμά και ο Γιώργος Καραμίχος και ετοιμάστηκε για τη Νέα Υόρκη. Ο Γιώργος Αυτιάς βρίσκεται στο σπίτι του στη Σάμο και απολαμβάνει τις διακοπές του μακριά από τα προβλήματα των... συνταξιούχων. Στο σπίτι του στην Κεφαλονιά είναι ο Νίκος Μάνεσης, ενώ το σπίτι του στην Πάρο εγκαινίασε και ο Λάκης Λαζόπουλος καλώντας πολλούς φίλους του καλλιτέχνες για ποδαρικό...

Στην Πάρο βρέθηκε και η Ελλη Στάη μετά του συζύγου της Μιχάλη Γουλανδρή, ενώ στο ίδιο νησί κάνει τις διακοπές της και η Μάρα Ζαχαρέα... Ο Φίλιππος Σοφιανός βρίσκεται και αυτός στη Νάουσα της Πάρου, αφού ήδη έχει κάνει τον πρώτο κύκλο των γυρισμάτων για τη σειρά «Εξαφάνιση», έχοντας τον ρόλο που είχε ο Νίκος Σεργιανόπουλος. Τέλος, φανατική του συγκεκριμένου νησιού είναι και η Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία όμως επισκέφθηκε μαζί με τον αγαπημένο της Αλέξανδρο Παρθένη και τη Σύμη.


Σοφία Βαστάκη