Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Λέχου!

28.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Την καρδιά της σε κυπριακό περιοδικό άνοιξε η Κατερίνα Λέχου, η οποία για πρώτη φορά μίλησε για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε στην παιδική της
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Την καρδιά της σε κυπριακό περιοδικό άνοιξε η Κατερίνα Λέχου, η οποία για πρώτη φορά μίλησε για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε στην παιδική της ηλικία. Η γνωστή ηθοποιός χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, αποκάλυψε ότι για πάρα πολλά χρόνια αντιμετώπιζε ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας, το οποίο ανακάλυψε όταν ήταν 12 χρονών, ενώ στα 27 της χρειάστηκε να κάνει ξανά επέμβαση.

Παραδέχτηκε ότι η περιπέτεια αυτή την είχε γεμίσει θυμό, αφού τη βασάνιζε πάντα το ερώτημα: «Γιατί σε εμένα». Ωστόσο, λέει ότι ήταν για εκείνη ένα σχολείο και ένα μάθημα ζωής. Η Λέχου, όμως, δε μίλησε μόνο για στενάχωρα πράγματα, αλλά και για το γνωστό πλέον θέμα «παιδί», που έχω παρατηρήσει αγαπημένη μου ότι η νέα... μοδάτη ερώτηση/απορία είναι η εξής: Πότε θα κάνει παιδί η Λέχου.

Πριν λίγα χρόνια βασάνιζε κόσμο και κοσμάκη πότε θα παντρευτεί η Μακρυπούλια. Τώρα είναι η σειρά της Λέχου να ακούει συνέχεια την ίδια ερώτηση. Και να δίνει την ίδια απάντηση. Το παιδί δεν είναι πρώτη προτεραιότητα της. «Το παιδί μπορεί να έρθει μέχρι κάποια ηλικία. Δεν μπορεί να κάνεις παιδιά στα 50. Και πες ότι τα έκανες, πρέπει να τα μεγαλώσεις και πρέπει να έχεις και την δύναμη γιʼ αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.