Το ξέσπασμα του Άκη: "Μη μου κλέβετε τη νίκη"

29.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Ο Άκης είναι ο πρώτος Έλληνας master chef και η νίκη του 26χρονου μόνο έκπληξη δεν προκάλεσε. Εξάλλου, από την αρχή του παιγνιδιού φάνταζε ως το μεγάλο
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Ο Άκης είναι ο πρώτος Έλληνας master chef και η νίκη του 26χρονου μόνο έκπληξη δεν προκάλεσε. Εξάλλου, από την αρχή του παιγνιδιού φάνταζε ως το μεγάλο φαβορί, ενώ το γεγονός ότι είχε εμπειρία ως σεφ τού έδινε το πλεονέκτημα νίκης. Μάλιστα, τα περισσότερα δημοσιεύματα έλεγαν ότι ο Άκης δούλευε για χρόνια σε εστιατόρια και σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, εκείνος ήταν στην καλύτερη θέση. Θα θυμάσαι, άλλωστε, τα δημοσιεύματα εκείνα που έκαναν λόγο ακόμη και για... σκάνδαλο στο Master chef με τον επαγγελματία σεφ, Άκη.

Τώρα που το παιγνίδι τελείωσε και ο 26χρονος επίδοξος σεφ εκτός από τον τίτλο, κρατά στα χέρια του το έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ, ξεσπάει για τα όσα έλεγαν για εκείνον το προηγούμενο διάστημα. «Μη μου κλέβετε τη νίκη» λέει σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Espresso, τονίζοντας ότι είναι άδικο για εκείνον να λένε ότι κέρδισε τον Μιχάλη λόγω εμπειρίας. Εξάλλου, όπως τονίζει ο Άκης, ο συμπαίκτης του στον τελικό, όχι μόνο δεν ήταν άπειρος μπροστά του, αλλά δουλεύει περισσότερα χρόνια σε εστιατόρια.

Και δεν είναι ο Μιχάλης ο μοναδικός από τους παίκτες που έχουν εμπειρία μεγαλύτερη από τον Άκη, κατά τα λεγόμενα του ιδίου. Γι αυτό και ο έρμος ζητά να σταματήσουν να τα λένε αυτά, διότι νιώθει ότι έτσι τού στερούν τη νίκη, που είναι πολύ μεγάλη. Πάντως, τα δημοσιεύματα και ο ντόρος γύρω από το θέμα αυτό, δεν έχει επηρεάσει τη σχέση του με τον Μιχάλη. Και για του λόγου το αληθές, όπως αποκάλυψε ο Άκης θα μοιραστούν το χρηματικό έπαθλο!!!