Έκαναν "τσακωτούς" Μακρυπούλια - Χατζηγιάννη!

29.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Για σχέση Ζέτας Μακρυπούλια με Μιχάλη Χατζηγιάννη ακούγαμε και σχέση δεν παραδέχονταν δημοσίως οι ίδιοι. Αλλά όπως ξέρεις, αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Για σχέση Ζέτας Μακρυπούλια με Μιχάλη Χατζηγιάννη ακούγαμε και σχέση δεν παραδέχονταν δημοσίως οι ίδιοι. Αλλά όπως ξέρεις, αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αγαπάει και το νοικοκύρη, που στην προκειμένη περίπτωση είναι οι παπαράτσι, οι οποίοι έξι μήνες προσπαθούσαν να κάνουν τσακωτό το νεόκοπο ζευγάρι. Εντάξει, όλο αυτό το διάστημα υπήρξαν κάνα δυο παπαράτσι φωτογραφίες, αλλά τώρα μιλάμε για φωτογραφίες ντοκουμέντα που αποδεικνύουν τον έρωτα τους σε όλο του το μεγαλείο.

Μακρυπούλια και Χατζηγιάννης τις ημέρες των Χριστουγέννων τις πέρασαν στην Αράχοβα, όπου νοίκιασαν ένα πολυτελές σαλέ. Και μπορεί να μην έκαναν δημόσιες εμφανίσεις, προτιμώντας να μείνουν στη «φωλίτσα» τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, όμως δυστυχώς για εκείνους δεν τα κατάφεραν. Γιατί παπαράτσι φακός τους «έπιασε» και μάλιστα σε μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Η Ζέτα μες στο καταχείμωνο και πάνω στην Αράχοβα, φορώντας αμάνικο μπλουζάκι και φόρμα, σκούπιζε το σαλέ. Θες να έκαναν ζημιά και να καθάριζε; Θες ότι είναι προκομμένο κορίτσι;

Σημασία έχει ότι στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, η Μακρυπούλια καθαρίζει και ο Χατζηγιάννης από πάνω της καμαρώνει που η αγαπημένη του εφαρμόζει το... η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά. Πάντως, ο τραγουδιστής περιορίστηκε μόνο στο να κοιτάει. Μία κίνηση να κρατήσει το φαράσι, δεν την έκανε. Ωστόσο, αυτές δεν είναι οι μόνες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν. Υπάρχουν και άλλες από το Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου η Μακρυπούλια ξεπροβόδισε τον καλό της (ταξίδευε για Κύπρο) μέχρι τον αερολιμένα.

Μάλιστα, αυτές είναι πιο αποκαλυπτικές, αφού εκείνη τον αγκαλιάζει σφιχτά και τον φιλάει πριν τον αποχαιρετήσει. Μετά από όλα αυτά, καταλαβαίνουμε γιατί η νεαρή ηθοποιός για πρώτη φορά παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένη μετά από αρκετά χρόνια μοναξιάς. Φτου σκόρδα και είθε να επαληθευτεί η πρόβλεψη του.... χταποδιού Πολ Λιάγκα που είπε για γάμο του ζεύγους μέσα στο 2011!!!!!