Οι φθινοπωρινές τάσεις στα νύχια που θα δούμε παντού

22.08.2022
Οι φθινοπωρινές τάσεις στα νύχια που θα δούμε παντού
Οι ιδέες που αξίζει να τις δοκιμάσεις όταν ο καιρός είναι πιο δροσερός

Μετά από μια καλοκαιρινή σεζόν γεμάτη έντονα χρώματα, αέρινα σχέδια και ανάγλυφες γαλλικές άκρες, οι τάσεις στα νύχια του φθινοπώρου είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσες και δε ξέρουμε ποια θα πρωτοδοκιμάσουμε.

Τα Milky Nails είναι η σύγχρονη εκδοχή του διαχρονικού ουδέτερου μανικιούρ

Οι nail artists Mei Kawajiri και Tammy Taylor μοιράζονται τις κορυφαίες προβλέψεις τους για τις τάσεις των νυχιών το φθινόπωρο 2022:

Punk νύχια

Το Punk δεν πέθανε! Σύμφωνα με την Kawajiri, η αναβίωση του punk που έχει κατακλύσει τα social media για το μεγαλύτερο μέρος του τρέχοντος έτους αποκτά νέο αέρα. Αυτή τη φορά, δανείζεται λεπτομέρειες από την τάση των γοτθικών γραφικών eyeliner.

Νύχια σε κλίμακα του γκρι

Οι φθινοπωρινές και οι ουδέτερες αποχρώσεις πάνε μαζί. Και αυτή τη σεζόν, το must ουδέτερο στα νύχια είναι το γκρι. «Έχω δει πολλά γκρι και πέτρινα χρώματα», λέει η Kawajiri. «Αυτά τα χρώματα δεν είναι συμβατικά όμορφα ή φωτεινά». Αλλά αυτό δεν περιορίζεται στις παραδοσιακές τσιμεντένιες αποχρώσεις του γκρι. Θα δούμε πολλά «πράσινα, γκριζοπράσινα, nude, γκριζωπά nude και ροζ, και ξεθωριασμένα ροζ. Αυτά τα χρώματα είναι πολύ cool για το φθινόπωρο».

Μαργαριταρένια νύχια

"Τα νύχια της Hailey Bieber έγιναν τόσο δημοφιλή, που σημαίνει πως τα μαργαριταρένια νύχια κάνουν comeback", λέει η Kawajiri. Για να γνωρίσεις το πλήρες φάσμα της ευελιξίας της τάσης, η Kawajiri προτείνει να πειραματιστείς με διαφορετικά χρώματα βάσης, όπως το γαλακτώδες λευκό ή το baby pink - έτσι ακριβώς, μια μαργαριταρένια λάμψη μεταμορφώνεται σε ένα ζεστό ροζ χρυσό.

Γαλλικά άκρα χαμηλής αντίθεσης

Εάν έχεις σκεφτεί την ιδέα ενός μονόχρωμου γαλλικού με χαμηλή αντίθεση, αυτό το φθινόπωρο είναι η στιγμή να το δοκιμάσεις. «Το λευκό και το nude είναι ένας κλασικός συνδυασμός, αλλά τα χρώματα με μικρότερη αντίθεση είναι επίσης ενδιαφέροντα», λέει η Kawajiri. Προτείνει να παίξεις με αποχρώσεις όπως το λευκό και το υπόλευκο, ή ένα σταχτί γκρι με άκρες σε τσιμεντένιο χρώμα.