Αυτές είναι οι 5 trendy τάσεις στα νύχια για το τέλος του καλοκαιριού

31.08.2022
Αυτές είναι οι 5 trendy τάσεις στα νύχια για το τέλος του καλοκαιριού
Aν ψάχνεις για παιχνιδιάρικους τρόπους για να αναδείξεις το στυλ σoυ, το nail art είναι δύσκολο να ξεπεραστεί. Η βάση των νυχιών σου είναι πραγματικά ένας καμβάς τέχνης που μπορεί να επιδείξει σχεδόν οποιοδήποτε σχέδιο μπορείς να ονειρευτείς (τουλάχιστον ανάλογα με τις δεξιότητες της τεχνήτριας νυχιών σου). Αν είσαι από εκείνες που αλλάζουν τα mani vibes τους ανάλογα με τις εποχές, τότε μάλλον θα αναρωτιέσαι ποιες τάσεις στα νύχια είναι έτοιμες να κυριαρχήσουν στο τέλος του καλοκαιριού.

Σχέδια του σύμπαντος

Η διάσημη nail artist Sonya Belakhlef λέει ότι όλα τα ουράνια σώματα θα είναι μόδα το φθινόπωρο του 2022. Έχε το νου σου για μισοφέγγαρα, αστέρια, ακόμη και ιπτάμενους δίσκους που λάμπουν. Επίλεξε επίπεδα σχέδια ή τρισδιάστατες εικόνες.

Μεταλλικές πινελιές

Τα μεταλλικά βερνίκια ήταν hot εδώ και λίγο καιρό και η nail artist δεν περιμένει ότι η τάση στα νύχια θα ξεπεραστεί σύντομα. Επίλεξε σχέδια σε ασήμι, χρυσό, μπρούτζο και χαλκό. Είναι ο τέλειος τρόπος για να «προσθέσεις μια εντυπωσιακή ποπ νότα σε κάθε εμφάνιση», σημειώνει.

Μινιμαλιστικό στυλ

Για όσες τους αρέσουν τα λίγο πιο ήσυχα σχέδια, το μίνιμαλ θα είναι επίσης δημοφιλές αυτό το φθινόπωρο. «Ψάξε για απλά σχέδια σε έντονα χρώματα αντίθεσης», προτείνει η Belakhlef

Αυτοκόλλητες στάμπες

Από παιχνιδιάρικα στυλ με κομφετί μέχρι πιο αραιές τοποθετήσεις, η nail artist λέει ότι oι στάμπες θα είναι παντού αυτό το φθινόπωρο.

Donut γλασέ τελειώματα

Όπως λέει η ειδικός, το φθινόπωρο εγκαινιάζει την εποχή του γυαλισμένου φινιρίσματος. Μάλιστα η Hailey Bieber (όπως γνωρίζεις) λάνσαρε το λουστραρισμένο mani. «Είναι λίγο αιθέριο και φαίνεται υπέροχο από μόνο του ή πάνω από μια γαλλική άκρη σε παστέλ αποχρώσεις», λέει η Sonya Belakhlef.