Chevron: Γαλλικό μανικιούρ σε σχήμα V - Η τάση που θα φορεθεί πολύ τον χειμώνα

21.09.2022
Chevron: Γαλλικό μανικιούρ σε σχήμα V - Η τάση που θα φορεθεί πολύ τον χειμώνα
Τα γαλλικά μανικιούρ είναι παντού όπου κοιτάξεις αυτή τη στιγμή: στο Instagram, στα χέρια των αγαπημένων σου celebrities, ακόμα και στις πασαρέλες της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. Από την επιστροφή στη μόδα του κλασικού nail-art σχεδίου, έχουμε δει αμέτρητες παραλλαγές της τάσης, συμπεριλαμβανομένου του micro-french στρογγυλού θολού γαλλικού και τώρα του γαλλικού μανικιούρ σε σχήμα V.

«Το μανικιούρ σε σχήμα V είναι μια πραγματικά διασκεδαστική εκδοχή στα παραδοσιακά γαλλικά», λέει στο Popsugar η Tammy Taylor, nail art πολλών celebrities. Το τρεντ πήρε το όνομά του από το σχήμα που κάνουν οι γραμμές στην άκρη του νυχιού. «Αντί να δημιουργήσεις μια γραμμή χαμόγελου, δημιουργείς ένα βαθύ V, που περιγράφεται επίσης με τον όρο chevron».

Αυτό το μανικιούρ μπορείς εύκολα να το αποκτήσεις στο σαλόνι νυχιών, αλλά δεν είναι αδύνατο να το ξαναδημιουργήσεις στο σπίτι. Απλά πρέπει να δημιουργήσεις δύο μακριές πινελιές χρώματος για να σχηματίσεις το V σε μια βασική απόχρωση της επιλογής σου. Υπάρχουν αρκετά κόλπα στο ίντερνετ για να γίνει αυτό πιο εύκολο: η ταινία είναι ένας τρόπος για να επιτευχθεί. Επίσης, τα στένσιλ νυχιών είναι μια άλλη λύση.

Για να εμπνευστείς για το δικό σου γαλλικό μανικιούρ σε V-cut και να ανακαλύψεις πόσο ευέλικτο είναι αυτό το look στα νύχια, συνέχισε να διαβάζεις.

Κλασικό γαλλικό μανικιούρ chevron

Αυτό το γαλλικό μανικιούρ σε σχήμα V σε νύχια σχήμα μπαλαρίνας, διαθέτει κλασικά χρώματα — λευκές μύτες και ουδέτερο χρώμα βάσης — για διαχρονική εμφάνιση.

Chevron με αρνητικό χώρο

Αυτό το γαλλικό μανικιούρ έχει V-cut σε ουδέτερη βάση και το νέον πορτοκαλί ως χρωματική νότα. Αντί να γεμίσεις την άκρη του νυχιού, το αφήνεις άδειο για αρνητικό χώρο.

Χωρισμένο chevron

Αυτό το chevron γαλλικό μανικιούρ ενσωματώνει δύο διαφορετικά χρώματα βερνικιών νυχιών στην άκρη.

Γαλλικό μανικιούρ chevron με ασημί τόνους

Το δαχτυλίδι αυτού του chevron γαλλικού μανικιούρ τονίζεται από ασημένια πετράδια που διαγράφουν την άκρη του σχήματος V.

Chevron με στρας

Αυτό το γαλλικό μανικιούρ σε V-cut έχει κρυστάλλινες πινελιές και διακοσμητικά σε μερικά από τα δάχτυλα για μια τολμηρή και λαμπερή εμφάνιση.