Αυτές είναι οι γιορτινές τάσεις στα νύχια για τη σεζόν του χειμώνα

09.11.2021
Αυτές είναι οι γιορτινές τάσεις στα νύχια για τη σεζόν του χειμώνα
O χειμώνας έφτασε (τουλάχιστον τυπικά) και η περίοδος των γιορτών βρίσκεται προ των πυλών. Με τον αριθμό των κρουσμάτων του κορονοϊού να ανεβαίνουν δραματικά κάθε μέρα είναι αμφίβολο το πώς θα περάσουμε τις μέρες αυτές και φέτος. Είτε μπορέσεις να πας σε μεγάλο πάρτι είτε όχι, όμως, δεν σε εμποδίζει τίποτα από το να... στολιστείς γιορτινά. Και αυτό ισχύει και για τα νύχια σου.

Ιδού τι προτείνει στο Harper’s Bazaar η Iram Shelton, η nail ambassador της Max Factor, για τις νέες τάσεις που θα κοσμούν τα δάχτυλά σου τις βραδιές γιορτής, ειδικά αν αποφασίσεις να το... κάψεις!

Το παντοτινό χρυσό

«Πιστεύω ότι οι μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια θα περιλαμβάνουν σίγουρα βερνίκια γκλίτερ και λαμπερά γυαλιστικά», λέει η Shelton. «Είναι η μία εποχή του χρόνου που οι γυναίκες κάνουν τα πάντα με το μανικιούρ τους». Μπες στο εορταστικό πνεύμα με αυτά τα αστραφτερά χρυσά tips, φινιρισμένα με λεπτές πινελιές αστεριών και καθαρό βερνίκι.

Ανεπιτήδευτο μαύρο

«Ένα από τα πιο απαιτητικά μανικιούρ αυτό το φθινόπωρο για τις πελάτισσές μου ήταν το κοντό, μαύρο, γυαλιστερό νύχι. Αυτή η εμφάνιση είναι τόσο κλασική και θα είναι πάντα μοντέρνα. Φαίνεται υπέροχη σε κάθε τόνο δέρματος και ταιριάζει τέλεια με οποιοδήποτε γκαρνταρόμπα φθινοπώρου/χειμώνα», λέει η Shelton.

Λαμπερές αποχρώσεις

«Οι λαμπερές αποχρώσεις τράβηξαν πραγματικά το μάτι μου και νομίζω ότι θα είναι τα βασικά χρώματα για την εορταστική περίοδο – σκέψου το σμαραγδί, το μπλε ζαφείρι και το κόκκινο ρουμπινί», λέει η Shelton. «Αυτές οι αποχρώσεις φαίνονται απίστευτες και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να προσθέσουν ένα ποπ χρώμα σε μια κατά τα άλλα minimal εμφάνιση».

Μεταλλικά μισοφέγγαρα

«Τα μανικιούρ δεν χρειάζεται πάντα να είναι μίνιμαλ», λέει η Shelton. «Μπορείς να παίξεις μαζί τους και να κάνεις ένα fashion statement». Δοκίμασε να παίξεις με διαφορετικές υφές και φινιρίσματα στο ίδιο σχέδιο, όπως με αυτά τα μισά φεγγάρια.

Μια πινελιά γκλίτερ

«Για μένα, το γκλίτερ είναι απαραίτητο για την περίοδο των εορτών. Είτε πρόκειται για ένα χρώμα με γκλίτερ σε όλο το νύχι είτε για μια λεπτή πινελιά ή μια άκρη στο γαλλικό μανικιούρ, μπορεί να φαίνεται τόσο κομψό», λέει η Shelton. «Πιστεύω επίσης ότι αν υπάρχει κάποια εποχή του χρόνου για να πειραματιστείς με ένα glitter βερνίκι νυχιών, είναι τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά».