The perfect brow-mance για τέλεια φρύδια στη στιγμή από τη 3INA!

02.03.2017
Το μυστικό για τέλεια φρύδια; Keep it simple! Ως απόδειξη ότι δεν χρειάζεσαι εκατοντάδες προϊόντα ή ώρες για να ετοιμαστείς, η νέα σειρά της 3INA (προφέρεται «Mina») για τα φρύδια προσφέρει πληθώρα επιλογών ανάμεσα σε υφές και αποχρώσεις, προκειμένου να πετύχεις έντονα και εκφραστικά φρύδια στη στιγμή!

Στην υπάρχουσα σειρά μολυβιών για τα φρύδια της 3INA, προστίθενται τώρα τα νέα προϊόντα The Eyebrow Marker και The Eyebrow Mascara, προσφέροντας βάθος και

ένταση σε κάθε look! Όπως όλα τα προϊόντα της 3INA, η νέα σειρά για τα φρύδια είναι paraben & cruelty free.

THE EYEBROW MASCARA

Ένα ελαφρύ gel που γεμίζει τα πιο αραιά σημεία των φρυδιών, εξασφαλίζοντας ακαταμάχητο όγκο, που κάνει τα φρύδια να φαίνονται πιο γεμάτα και υπέροχα σχηματισμένα! Υπάρχει μια επιλογή για όλες:

* Πέρασε την Eyebrow Mascara πάνω από καλοσχηματισμένα φρύδια, για να εξασφαλίσεις δυνατό κράτημα για όλη την ημέρα!

* Άπλωσε μεγαλύτερη ποσότητα για να ενισχύσεις το σχήμα και τον όγκο των λεπτών φρυδιών!

* Για όσες προτιμούν τα minimal φρύδια… απλά βουρτσίστε μια φορά και είστε έτοιμες!

THE EYEBROW MARKER

Με ένα κλασικό βουρτσάκι στη μία πλευρά και ένα λεπτότερο στην άλλη, τo Eyebrow Marker, με την κρεμώδη και εύπλαστη υφή του, εξασφαλίζει αποτελεσματική εφαρμογή του χρώματος, χωρίς να «παραγεμίζει» τα φρύδια!

Βούρτσισε απαλά τα φρύδια με το κλασικό βουρτσάκι και χρησιμοποίησε το κερί της άλλης πλευράς για να καλύψεις οποιαδήποτε αραιή περιοχή. Ξαναπέρασε μια τελευταία φορά με το βουρτσάκι για να αναμείξεις και να σταθεροποιήσεις το αποτέλεσμα!

#3INA #MINA #3INAATHENS 3INA.com / https://www.facebook.com/3INA / https://www.instagram.com/3INA/