ΝΕΑ Φυσικά αποσμητικά με υπέροχα αρώματα από τη Roger&Gallet

01.03.2017
Εδώ και αιώνες, οι γυναίκες αναζητούν τα καλύτερα και πιο αγνά συστατικά για την περιποίησή της επιδερμίδας τους. Ιδιαίτερα οι σύγχρονες γυναίκες, με την ολοένα πιο απαιτητική καθημερινότητα, αναζητούν υφές, συστατικά και αρώματα που εξασφαλίζουν μοναδική διάρκεια και αίσθηση καθαριότητας όλη την ημέρα.

Τα νέα αποσμητικά της Roger&Gallet με εκλεπτυσμένα αρώματα και 100% φυσικά εκχυλίσματα, εξασφαλίζουν 48ωρη αποτελεσματικότητα! Εμπλουτισμένα με αλόη και πολύτιμα φυσικά εκχυλίσματα φρούτων και λουλουδιών, χαρίζουν ακαταμάχητη αίσθηση αναζωογόνησης και φρεσκάδας, για κάθε τύπο γυναίκας.

Τα νέα αποσμητικά της Roger&Gallet κυκλοφορούν σε τέσσερα μοναδικά αρώματα: Fleur D’ Osmanthus με εκχύλισμα από λουλούδια και βερίκοκο, Gingembre Rouge με εκχύλισμα από έλαιο ροδιού, Fleur De Figuier με εκχύλισμα σύκου και Bois D’ Orange με εκχύλισμα από άνθος πορτοκαλιάς. Εμπνευσμένα από τις διάσημες μύτες που δημιούργησαν τα αντίστοιχα αρώματα, τα αποσμητικά της Roger&Gallet υπόσχονται να εκπλήξουν κάθε γυναίκα, όποιες κι αν είναι οι προτιμήσεις της!

H πλούσια περιεκτικότητα των νέων αποσμητικών Roger&Gallet σε νερό και η ελαφριά, σαν γαλάκτωμα υφή τους, αφήνουν την επιδερμίδα μοναδικά απαλή και ενυδατωμένη στη στιγμή. Έτσι, εκτός από τα μοναδικά τους αρώματα, αποτελούν σημείο αναφοράς και για την αξεπέραστη περιποιητική και καλλυντική τους δράση! Τέλος, με τα νέα αποσμητικά της Roger&Gallet, η πολυτέλεια γίνεται πιο προσιτή από ποτέ, χάρη στην ιδιαίτερα οικονομική τους τιμή που φέρνει την επιλεκτική στο φαρμακείο.