Αυτά είναι τα 3 κυρίαρχα σχήματα στα νύχια μας τη νέα σεζόν

08.03.2017
Τη νέα σεζόν τι σχήμα θα έχουν τα νύχια μας; Οι πασέλες τις άνοιξης γέμισαν εντυπωσιακά μανικιούρ που ανέδειξαν τα κυρίαρχα σχήματα για τα νύχια μας τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 και δεν μένει παρά να διαβάσεις παρακάτω για να μάθεις ποια είναι αυτά.

Κοντά και στρογγυλεμένα:

Τη νεά σεζόν στις πασαρέλες κυριάρχησαν τα κοντά νύχια με στρογγυλεμένες άκρες και δεν αποκλείεται η τάση αυτή που ήταν αρκετά έντονη να επηρεάζεται από την γενικότερη ... στροφή στο androgynous στιλ και τις πιο απλές γραμμές. Το να διατηρηθούν τα νύχια μας εύκολα χωρίς κόπο είναι ίσως το ζητούμενο και όπως και να έχει τα νύχια μας είναι κοντά και χαριτωμένα και σίγουρα τα βερνίκια που μπορούν να αναδείξουν το σχήμα σου είναι πάρα πολλά.

Οβάλ:

Τα οβάλ νύχια θα είναι μόδα για πολύ καιρό ακόμη και δεν μας κάνει καμία έκπληξη που και φέτος κυριαρχούν αφού είναι κομψά και πρακτικά. Από την μια έχουν μήκος για να μπορούν οι μανικιουρίστ να δημιουργήσουν ιδιαίτερα σχέδια στα νύχια σου αλλά δεν είναι πολύ μακριά ώστε να σε δυσκολεύουν.

Σε σχήμα αμυγδάλου:

Οι περισσότεροι nail artists έμειναν πιστοί στο φυσικό μήκος του νυχιού αλλά δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αποφάσισαν να αφήσουν τα νύχια να μακρύνουν. Στην περίπτωση όμως που τα νύχια είχνα μήκος το σχήμα τους υθύμιζε έντονα αμύγδαλο παρά την πιο extreme εκδοχή του που δεν είναι άλλη από την stiletto.