H NEUTROGENA... παρουσιάζει τη Νέα Global Brand Ambassador, Nicole Kidman

14.02.2017
Ο Γενικός Διευθυντής της NEUTROGENA, Cory Price σημείωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που η βραβευμένη με Όσκαρ Nicole Kidman, είναι η νέα Global Brand Ambassador της Neutrogena®». H Nicole ενσαρκώνει το αληθινό πνεύμα των γυναικών που είναι αφοσιωμένες στην καθημερινότητά τους. To πάθος τους, η δύναμή και η προσήλωσή τους είναι αυτό που κάνει τις γυναίκες της NEUTROGENA® να ξεχωρίζουν. Η Nicole ενθαρρύνει τις γυναίκες να ανακαλύψουν την ομορφιά τους μέσα από μία υγιή επιδερμίδα και να εξερευνήσουν τις απίστευτες δυνατότητες της NEUTROGENA®.

Τώρα γνωρίζετε γιατί είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι για αυτή τη συνεργασία. Ακολουθεί το προσωπικό μήνυμα της Nicole, η οποία μας εξηγεί τους λόγους που την έκαναν να ανυπομονεί τόσο να γίνει μέλος της οικογένειας της NEUTROGENA®».

Η Nicole Kidman, Αυστραλή ηθοποιός και Πρέσβειρα της NEUTROGENA®, σχολιάζει: «Tώρα που μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστώ με τη NEUTROGENA®, μία εταιρεία που είναι συνυφασμένη με την υγεία της επιδερμίδας, νοιώθω ότι το σύμπαν συνωμότησε για να συμβεί. Αυτή τη στιγμή ειλικρινά μπορώ να πω ότι αγαπώ τη ζωή περισσότερο από ποτέ, η υγεία μου και η υγεία της επιδερμίδας μου είναι οι βασικές μου προτεραιότητες. Στην πραγματικότητα, το να επιλέξεις το κατάλληλο προϊόν για την περιποίηση της επιδερμίδας είναι διαδικασία δοκιμής και λάθους, ευστοχίας ή αστοχίας, καθώς κάποια πράγματα λειτουργούν και κάποια όχι. Αλλά σε αυτή τη φάση της ζωής μου αναζητώ κάτι που απλά να λειτουργεί, γι’ αυτό το λόγο είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη που θα συμμετάσχω σε μία ομάδα με πάθος και αφοσίωση. Επίσης, είμαι πολύ περήφανη που θα αποτελέσω μέρος μιας δυναμικής ομάδας όπως είναι οι γυναίκες της NEUTROGENA®, Kerry Washington, Jennifer Garner, Julie Bowen, Kristen Bell, Eiza Gonzalez, Sandra Echeverria, Hayden Panettiere και η Olivia Holt, οι οποίες είναι ήδη μέλη της οικογένειας NEUTROGENA®.

Μόλις έκανα την πρώτη μου διαφήμιση που θα παίξει στα Όσκαρ, κάτι που βρίσκω εξαιρετικό!»

* Nicole Kidman

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Αυτή τη στιγμή, η Kidman πρωταγωνιστεί στην ταινία Lion της The Weinstein Company, για την οποία έχει προταθεί για τα Critics’ Choice Award, Χρυσή Σφαίρα, SAG Award και βραβείο Όσκαρ. Στη συνέχεια, θα συμμετάσχει στις ταινίες How to Talk to Girls at Parties, The Beguiled και στην ταινία The Killing of a Sacred Deer. Στη μικρή οθόνη, η Kidman επιστρέφει αυτόν το μήνα στην τηλεοπτική σειρά Big Little Lies του HBO, καθώς επίσης και στον δεύτερο κύκλο της σειράς Top of The Lake (Sundance TV/BBC Two).

Η Kidman συμπληρώνει την ομάδα των Brand Ambassadors της NEUTROGENA®, που είναι οι Rachael Taylor, Jennifer Garner, Kerry Washington, Julie Bowen, Kristen Bell, Eiza Gonzalez, Sandra Echeverria, Hayden Panettiere και η Olivia Holt.

Σχετικά με τη NEUTROGENA®:

Η NEUTROGENA® είναι παγκόσμια ηγέτιδα στα προϊόντα αυξημένης περιποίησης της επιδερμίδας. Η NEUTROGENA® προσφέρει στους καταναλωτές βελτιώσεις στην υγεία και την ομορφιά για πάνω από 60 χρόνια. Το brand της NEUTROGENA® ανήκει στην Johnson & Johnson.