Vine[Activ] της Caudalie: μια αποτελεσματική & εύχρηστη σειρά που σταματά τον χρόνο

12.02.2017
Η σειρά Vine[Activ] της Caudalie έχει σαφή αποτελέσματα για την επιδερμίδα μας. Σταματά τον χρόνο - ενεργοποιεί τη νεότητα H vineactiv είναι για τη γυναίκα 25-35, που ζει μια συναρπαστική ζωή Η λίστα των πραγμάτων που έχει να κάνει θυμίζει super woman Υποδειγματική μητέρα, άψογη επαγγελματίας, ιδανική φίλη, ιδανική ερωμένη, τα πάντα τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, οι γυναίκες είναι πραγματικές ηρωίδες Καθόλου βαριές υφές για να αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα με ελαφρότητ Η Vine- Activ μια αποτελεσματική και εύχρηστη σειρά.

Καινοτομία

Το 2017 η Caudalie παρουσιάζει για πρώτη φορά το anti cell burn-out complex™. _


ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΠΑΤΕΝΤΑ


Στον πυρήνα του anti cell burn-out complex™ : [✔] Σταθεροποιημένες αντιοξειδωτικές Πολυφαινόλες από κουκούτσια σταφυλιού. Οι σταθεροποιημένες πολυφαινόλες, ένα μόριο με μεγάλη ιστορία στην Caudalie, χρησιμοποιείται εδώ και 20 χρόνια ως πυρήνας των προϊόντων μας. Τα πιο ισχυρά μόρια άμυνας στο φυτικό βασίλειο: προστατεύουν το κολλαγόνο και το φυσικό υαλουρονικό οξύ. [✔] Αντιοξειδωτικό εκχύλισμα ερυθρελάτης. Το τμήμα έρευνας της Caudalie απέδειξε την αποτελεσματική δράση των σταθεροποιημένων πολυφαινολών από κουκούτσια σταφυλιού και του εκχυλίσματος ερυθρελάτης για τη διέγερση των κυτταρικών αμυνών. Πράγματι, ο συνδυασμός αυτών των δύο ενεργών συστατικών επιδρά κυρίως στον εκφυλισμό των κυττάρων που υποβάλλονται σε οξειδωτικό στρες.*
[✔] Αντιοξειδωτική σταθεροποιημένη Βιταμίνη C με αντιρυτιδική δράση. Δεν αιχμαλωτίζει απλώς τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από τις επιθέσεις, αλλά επιπλέον αυξάνει θεαματικά την παραγωγή κολλαγόνου για αντιρυτιδικό αποτέλεσμα και εξισορροπεί την παραγωγή της μελανίνης για πιο ομοιόμορφη όψη. [✔] Αντιοξειδωτική Βιταμίνη E. Στοχεύει ιδιαίτερα στο σμήγμα και τις κυτταρικές μεμβράνες και δίνει τη δυνατότητα στην επιδερμίδα να προστατεύεται και να διατηρεί τη λάμψη της και την ελαστικότητά της.