Η Neutrogena... κάνει θαύματα στην περιποίηση της επιδερμίδας και αυτό το χειμώνα

24.01.2017
Ανακάλυψε την κρέμα που προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση από την πρώτη κιόλας χρήση!Το χειμώνα τα χέρια μας χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Λόγω του κρύου είναι πολύ σημαντικό να τα ενυδατώνουμε συχνά, ακολουθώντας τα σωστά βήματα. Η Neutrogena®, το κορυφαίο brand για την ενυδάτωση της επιδερμίδας, έχει σχεδιαστεί από δερματολόγους και εξελίσσεται συνεχώς δημιουργώντας τα πιο καινοτόμα προϊόντα περιποίησης.

Από την κρέμα χεριών η οποία ενυδατώνει τα χέρια για 24 ώρες από την πρώτη κιόλας χρήση, το stick χειλιών το οποίο αναπλάθει άμεσα τα χείλη.

Η περιποίηση της επιδερμίδας αποτελεί προτεραιότητά μας. Η Neutrogena διαθέτει μία μεγάλη γκάμα ενυδατικών προϊόντων για την περιποίηση των χεριών και για κάθε τύπο επιδερμίδας. Τα προϊόντα της σειράς περιλαμβάνουν 24ωρη κρέμα χεριών με άρωμα και χωρίς άρωμα που βοηθά στην ενυδάτωση των χεριών από την πρώτη κιόλας χρήση, κρέμα κατά των σκούρων κηλίδων που προλαμβάνει τη γήρανση, κρέμα γρήγορης απορρόφησης και τέλος κρέμα χεριών με σούπερ-φρούτο Nordic Berry. Η επιτυχία της σειράς βασίζεται στη Νορβηγική φόρμουλα και στη γλυκερίνη, το βασικό συστατικό της.

Η Νορβηγική Φόρμουλα εμφανίστηκε στην αγορά το 1972. Η χρήση της όμως ξεκινά δεκαετίες νωρίτερα, στα παράλια χωριά της Νορβηγίας, και εξελίχθηκε χάρη στις εργαστηριακές έρευνες της Neutrogena®. Η μοναδική της φόρμουλα προσφέρει υψηλή ενυδάτωση και προστασία που διαρκεί. Η γλυκερίνη μαζί με άλλα ενυδατικά και μαλακτικά συστατικά, διατηρούν την υγρασία στην επιδερμίδα και βοηθούν στη βαθιά της ενυδάτωση. Σύμφωνα με έρευνες, η χρήση των προϊόντων αυξάνει τα επίπεδα γλυκερίνης στην επιδερμίδα. Ο Χειμώνας είναι εδώ! Ανακαλύψτε τι μπορεί να προσφέρει η Neutrogena® στα χέρια και τα χείλη σας