To νέο Black Opium Floral Shock & η νέα Mascara Volume Effet Faux Cils THE SHOCK

20.01.2017
Σαν ένα κύμα ισχυρών δονήσεων αντηχεί στο σώμα ξυπνώντας τις αισθήσεις. Αναζωογονητικό και γεμάτο φρεσκάδα, το Black Opium Floral Shock εκρήγνυται σε ένα μπουκέτο λουλουδιών, παγωμένων, έντονων σαν το ηλεκτροσόκ που προκαλεί η πρώτη γουλιά καφέ μετά το ξύπνημα. Ένα σοκ αισθησιασμού. Ο τολμηρός συνένοχος στο έγκλημα: η Mascara Volume Effet Faux Cils THE SHOCK. Υπέροχο μαύρο χρώμα αγκαλιάζει τις βλεφαρίδες. Ένταση και σαγήνη· σκανδαλώδης γοητεία. Με αριστοτεχνική αθωότητα, αυτή η μάσκαρα εξαιρετικής ακρίβειας χαρίζει πυκνότητα και όγκο στις βλεφαρίδες, για βλέμμα που υπνωτίζει.

Το ένα μεταξένιο και αισθησιακό, η επιτομή της κομψότητας. Το άλλο έντονο και άγριο, τολμηρό και θαρραλέο.

Ένα εμβληματικό άρωμα και ένα εμβληματικό look συνυπάρχουν με απόλυτη αρμονία, σαν το φως και το σκοτάδι.

ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ

Black Opium Floral Shock – Μια εμπειρία που θα σας κόψει την ανάσα κάνοντάς σας να ανακαλύψετε μια άλλη πλευρά του εαυτού σας· ένα σοκ σαρωτικού αισθησιασμού· μια φρεσκάδα τόσο συγκλονιστική που θα σας κάνει να τα χάσετε και ταυτόχρονα να θέλετε κι άλλο. Απολαυστικά ακαταμάχητο, το γνωστό Black Opium μετενσαρκώνεται σε Black Opium Floral Shock αποκτώντας μια νέα, ολόφρεσκη, ολόδροση κομψότητα. Mascara Volume Effet Faux Cils THE SHOCK – Μαύρη, έντονη και εκθαμβωτική, η μάσκαρα The Shock δίνει νέα διάσταση στην άγρια ομορφιά, προσφέροντας ασύγκριτη κάλυψη, μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη μάσκαρα της YSL Beauté, από το πρώτο κιόλας πέρασμα. Βλεφαρίδες με εξαιρετικό μήκος και όγκο για να πλαισιώσουν μάτια σαγηνευτικά και αισθησιακά· τολμηρή, πανίσχυρη και επικίνδυνα σέξι.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ

Black Opium Floral Shock – Δεν μοιάζει με τίποτα από όσα ξέρατε μέχρι σήμερα και ταυτόχρονα αναδύει τις οικείες νότες καφέ που υπήρχαν στο αρχικό Black Opium. Το Black Opium Floral Shock θα σας κόψει την ανάσα με μια πρωτόγνωρη, ισορροπημένη ένταση ανάμεσα στον ηλιοκαμένο ερωτισμό και την ψυχρότητα των ανείπωτων συναισθημάτων. Μια νέα, γλυκιά φρεσκάδα – με νότες φρέζιας, το απαλό, πράσινο άρωμα εσπεριδοειδών του περγαμόντου, και τη ντελικάτη ευωδία του ζαχαρένιου αχλαδιού –, τυλιγμένη στον εκρηκτικό αισθησιασμό της συμφωνίας χρυσής γαρδένιας και του absolute άνθους πορτοκαλιάς. Ζεστό σαν τον αναπάντεχο ήλιο του χειμώνα που τρυπώνει από το παράθυρο, αναδύει τρυφερότητα και αισθησιασμό.

Πριν όμως αφεθείτε στη ζεστασιά του, έρχεται το σοκ της παγωμένης συμφωνίας καφέ εσπρέσο – η γήινη δύναμη του πρώτου μέλους της οικογένειας αρωμάτων Black Opium – και η σαγηνευτική, αινιγματική νότα του λευκού μόσχου. Θα πλημμυρίσει την καρδιά σας σαν μια αχτίδα ολόλευκου, δυνατού φωτός· δροσερό και μυστηριώδες, γίνεται απολαυστικό στη στιγμή. Μάταιο να αντισταθείτε, αναπόφευκτο να επιστρέψετε.

Mascara Volume Effet Faux Cils THE SHOCK – Η έμπνευση:

η μαύρη επιφάνεια της υγρής, τραχιάς ασφάλτου· το όνειρο: μια μοναδική, πατενταρισμένη σύνθεση.

Με σύνθεση πιο πυκνή από οποιαδήποτε άλλη μάσκαρα της YSL Beauté, η υφή της γλιστρά απαλά, χωρίς να δημιουργεί κόμπους, για να χαρίσει στις βλεφαρίδες σας, πιο γρήγορα από ποτέ, εντυπωσιακό όγκο από τη ρίζα ως τις άκρες. Διατίθεται σε τρεις αποχρώσεις: Noir Asphalte – ένα βαθύ, σκούρο, ματ μαύρο· Bleu Underground – ένα smoky, σκούρο μπλε· και Bourgogne Brut – ένα βαθύ κόκκινο-καφέ με μαύρους τόνους βάσης. Εξαιρετικά ανάλαφρη, σας δίνει τη δυνατότητα να τη δουλέψετε εύκολα και να προσαρμόσετε την ένταση, καθώς κάθε επιπλέον στρώση γίνεται ένα με την προηγούμενη για να χαρίσει στις βλεφαρίδες σας εκθαμβωτικό όγκο και απόλυτο διαχωρισμό.

Εφαρμόζεται εύκολα και προσφέρει αποτέλεσμα μακράς διάρκειας: θα γίνει το νέο απαραίτητο αξεσουάρ όλων των γυναικών που αγαπούν την κομψότητα και το urban στιλ.