Το wet domination λουκ της L’Oréal

15.03.2015
Προκλητικό και εντυπωσιακά λαμπερό, το wet look αποτελεί το αδιαμφισβήτητο στυλ της σεζόν.Το look που εντοπίστηκε στα μεγαλύτερα fashion shows της σεζόν χειμώνας-φθινόπωρο 2014-2015 αλλά και στο κόκκινο χαλί, έχει υιοθετηθεί πλέον από όλες τις γυναίκες, στις διαφορετικές εκφάνσεις του : από λεία και τραβηγμένα προς τα πίσω μαλλιά, σαν-να-έχετε-μόλις-βγει-από-την-πισίνα, μέχρι ένα wet κότσο μπαλαρίνας ή ακόμα και ένα αποτέλεσμα διπλής υφής, με wet ρίζα και στεγνά μήκη. Η L’Oréal Professionnel ενισχύει τη σειρά Tecni.ART με το νέο λανσάρισμα WET DOMINATION, που δημιουργήθηκε από την έμπνευση των κορυφαίων κομμωτών για να προσφέρει wet look με έξτρα λάμψη. Οι κορυφαίοι κομμωτές το έχουν επιλέξει για τη μοναδική ισορροπία ανάμεσα σε παράγοντες λάμψης και σε πολυμερή. Μη λιπαρή σύνθεση, που δεν σκληραίνει τα μαλλιά.Η σειρά Wet Domination της L’Oréal Professionnel δημιουργεί το απόλυτο, εκλεπτυσμένο wet look που τελειοποιείται σε λίγα δευτερόλεπτα! Προσφέρει εκτυφλωτική λάμψη με ελαστικό κράτημα που διαρκεί.
Προκλητικό και εντυπωσιακά λαμπερό, το wet look αποτελεί το αδιαμφισβήτητο στυλ της σεζόν.Το look που εντοπίστηκε στα μεγαλύτερα fashion shows της σεζόν χειμώνας-φθινόπωρο 2014-2015 αλλά και στο κόκκινο χαλί, έχει υιοθετηθεί πλέον από όλες τις γυναίκες, στις διαφορετικές εκφάνσεις του : από λεία και τραβηγμένα προς τα πίσω μαλλιά, σαν-να-έχετε-μόλις-βγει-από-την-πισίνα, μέχρι ένα wet κότσο μπαλαρίνας ή ακόμα και ένα αποτέλεσμα διπλής υφής, με wet ρίζα και στεγνά μήκη.
Η L’Oréal Professionnel ενισχύει τη σειρά Tecni.ART με το νέο λανσάρισμα WET DOMINATION, που δημιουργήθηκε από την έμπνευση των κορυφαίων κομμωτών για να προσφέρει wet look με έξτρα λάμψη. Οι κορυφαίοι κομμωτές το έχουν επιλέξει για τη μοναδική ισορροπία ανάμεσα σε παράγοντες λάμψης και σε πολυμερή. Μη λιπαρή σύνθεση, που δεν σκληραίνει τα μαλλιά.Η σειρά Wet Domination της L’Oréal Professionnel δημιουργεί το απόλυτο, εκλεπτυσμένο wet look που τελειοποιείται σε λίγα δευτερόλεπτα! Προσφέρει εκτυφλωτική λάμψη με ελαστικό κράτημα που διαρκεί.