Το Celludestock overnight της Vichy είναι το 1ο προϊόν αδυνατίσματος νύχτας

07.03.2015
Το CELLUDESTOCK OVERNIGHT της VICHY είναι το πρώτο προϊόν αδυνατίσματος νύχτας που βοηθά τις γυναίκες να αποκτήσουν την ιδανική σιλουέτα, ενώ κοιμούνται. Η νυχτερινή λιποδιάλυση γίνεται πραγματικότητα, χάρη σε με μία νέα τεχνογνωσία στο αδυνάτισμα. Με πηγή έμπνευσης τις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις για το αδυνάτισμα και τον ύπνο, το Celludestock Over Night είναι μια αδυνατιστική φροντίδα ταχείας δράσης. Το CELLUDESTOCK OVERNIGHT είναι ένα ζελ-γαλάκτωμα, εμπλουτισμένο με βούτυρο Καριτέ και γλυκερίνη, προσφέροντας θρέψη, άνεση και ευκολία στην εφαρμογή. Δεν αφήνει αίσθηση λιπαρότητας, παρά ένα πρωτόγνωρο βελούδινο άγγιγμα.Το φλοράλ και μασκ άρωμα του CELLUDESTOCK OVERNIGHT, στηρίζεται πάνω σε μία συμφωνία χαλαρωτικής λεβάντας και τριαντάφυλλου, που διευκολύνει πολύ στον ύπνο. Το άρωμα κρίθηκε πολύ χαλαρωτικό από το 96% των γυναικών που το δοκίμασαν.

Το CELLUDESTOCK OVERNIGHT της VICHY είναι το πρώτο προϊόν αδυνατίσματος νύχτας που βοηθά τις γυναίκες να αποκτήσουν την ιδανική σιλουέτα, ενώ κοιμούνται.

Η νυχτερινή λιποδιάλυση γίνεται πραγματικότητα, χάρη σε με μία νέα τεχνογνωσία στο αδυνάτισμα. Με πηγή έμπνευσης τις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις για το αδυνάτισμα και τον ύπνο, το Celludestock Over Night είναι μια αδυνατιστική φροντίδα ταχείας δράσης. Το CELLUDESTOCK OVERNIGHT είναι ένα ζελ-γαλάκτωμα, εμπλουτισμένο με βούτυρο Καριτέ και γλυκερίνη, προσφέροντας θρέψη, άνεση και ευκολία στην εφαρμογή. Δεν αφήνει αίσθηση λιπαρότητας, παρά ένα πρωτόγνωρο βελούδινο άγγιγμα.Το φλοράλ και μασκ άρωμα του CELLUDESTOCK OVERNIGHT, στηρίζεται πάνω σε μία συμφωνία χαλαρωτικής λεβάντας και τριαντάφυλλου, που διευκολύνει πολύ στον ύπνο. Το άρωμα κρίθηκε πολύ χαλαρωτικό από το 96% των γυναικών που το δοκίμασαν.